Interviu

Adrian Bucur: „Cristina şi Maya au venit «la pachet» în viaţa mea!“

Adrian Bucur: „Cristina şi Maya au venit «la pachet» în viaţa mea!“

Cel care intră în fiecare seară în casele noastre cu ştirile Prima TV ne-a primit în căminul lui, alături de femeia care-i face inima să bată de mai bine de un an.

Recunosc că pe Adrian (32) l-aş fi bănuit de orice, numai că este un as al designului interior nu. Cum o fi reuşit el să transpună aerul provensal pe holul lung şi îngust care dă în terasă? Simplu: câteva decoraţiuni de culoarea lavandei, un armoire vintage, storuri albe, o harpă, mai multe fotografii din ţinuturile exotice prin care l-au purtat paşii. „Am o casă superbă şi vreau să mă bucur de ea“, admite şi gazda noastră. „Din punctul acesta de vedere, criza prin care trecem acum are şi părţile ei bune. Statul mai mult pe-acasă ne-a reapropiat de prieteni, aşa cum era pe vremea părinţilor noştri, care se întâlneau la ceaiuri.“

„Noi“ o include şi pe Cristina Toader, iubita în vârstă de 25 de ani a prezentatorului TV, specialistă în relaţii publice. Boemă este şi povestea celor doi, desprinsă parcă din filmele cu parfum franţuzesc. „Noi ne ştim de mult, de vreo patru ani, dar doar de-un an şi ceva suntem împreună. Mergeam des la cafeneaua ei şi acolo mi-a atras atenţia. Lucrurile au devenit serioase în ziua în care ea a intrat cu o cutie în casa mea. Trebuia să dau o petrecere de casă nouă şi-am decis în ultimul moment s-o anulez. Le-am dat SMS-uri tuturor. Dar Cristina mi-a răspuns: «Nu se poate, am pentru tine un cadou perisabil!». Eu am crezut că în cutia aia sunt prăjituri, dar era un labrador pe nume Maya. Şi din momentul acela n-a mai ieşit niciuna din viaţa mea.“ „E adevărat! De la Maya a pornit totul!“, ne confirmă şi Cristina.

Cât priveşte traiul împreună, cei doi tineri testează deocamdată terenul. Ea petrece o mare parte din timp în casa ştiristului, dar nu s-a mutat definitiv de la părinţi. Când sunt amândoi acasă, ia ghiciţi cu ce-l dă gata Cristina pe iubitul ei? „Domnişoara este celebră!“, ne atrage atenţia Adrian, în timp ce prietena lui face semne disperate, ştiind ce va urma. „Le spune asta tuturor“, răspunde Cristina. „Eu am făcut destul de mulţi ani de muzică. De la patru ani am fost în corul Alegretto, după care am cântat la Rapsodia Română, apoi în Corul Mitropoliei, Symbol, şi-am făcut şi trei ani la Şcoala Populară de Artă. E un hobby, ca să zic aşa, că la noi este mai greu cu muzica.“ Doar un hobby? Nouă ni se pare că aduce a profesie. Şi dacă Adrian ne-a dezvăluit ceva din trecutul iubitei, nici fata n-a rămas datoare cu „picanteriile“. Ştiristul are priză la gospodine! „Toate doamnele de la 40 de ani în sus sunt topite după el. Când mergem la supermarket, îl trag de mânecă, îl mai întreabă una, alta. E amuzant.”

Întâi un câine, apoi un copil?

Se spune că un cuplu îşi ia întâi un câine ca să testeze dacă ar putea avea grijă mai târziu de un copil. Adrian a auzit şi el de această vorbă, dar n-o ia în seamă. „Nu ştiu de ce se spune aşa! Oricum, pe mine m-a educat câinele asta. Sigur că mă ţine şi legat de «glie», pentru că am o răspundere teribilă. Cu cine las câinele? M-a învăţat să fiu mai responsabil, mai atent.“ Şi chiar aşa: cum fac cu „copilul“? Cine are grijă de ea toată ziua? „Maya ne aşteaptă docilă. Dacă întârziem mai mult de şase, şapte ore, găsim chestii roase prin casă, iar atunci când plecăm undeva mai multe zile sau săptămâni, vine maică-mea, săraca, şi are grijă de Maya. Sau tatăl Cristinei. Dar chiar şi atunci, ea din dor sau din răzbunare tot roade câte ceva. De pildă, un covor adus de mine de la Istanbul. Acum o lună, fiind doar cu maică-mea în casă, ea rodea pe colţul lui.“

Planuri de nuntă? Întrebarea i-a prins pe cei doi tineri aparent pe picior greşit. „Ce să răspundem, că n-am vorbit nimic. Eu nu ştiu nimic de asta, tu ştii?“, o întreabă Adrian pe Cristina. „Este o treabă pe care o hotărâm noi doi şi o s-o ştim numai noi. E viaţa noastră şi câtă vreme respectăm vieţile celorlalţi, pretindem acelaşi lucru şi noi. Deocamdată creştem un animăluţ, mai vedem ce-o să creştem în viitor.“ Un răspuns „politically correct“.

Foto: Alex Ranta

Comentarii

Modifică Setările