News

Adrian Daminescu: "Habar nu aveţi ce înseamnă respectul!" Cine l-a enervat pe celebrul artist? VIDEO

Adrian Daminescu: "Habar nu aveţi ce înseamnă respectul!" Cine l-a enervat pe celebrul artist? VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Invitat să facă parte din juriul unui concurs muzical, cântăreţul a explodat. Uite ce s-a întâmplat.

Concurenţii de la „Provocarea starurilor” au de trecut printr-o ediţie dificilă, în care îl întâlnesc pe cel mai aspru jurat de până acum: Adrian Daminescu. Acesta îi are alături la masa juraţilor pe alţi doi colegi de breaslă: Carmen Trandafir şi Dan Teodorescu (Taxi).

Poate cea mai tensionată ediţie „Provocarea starurilor”de până acum, cea din 8 decembrie, vine cu multe noutăţi şi suprize. Andreea Bănică ni le va dezvălui sâmbătă, de la ora 21.00, la TVR 1.

„Ai cântat altceva, clar nu piesa Şi m-am îndrăgostit de tine” şi „nu e de ajuns să fii frumoasă, trebuie să şi ştii să cânţi” au fost replicile care inflamează atmosfera în platorul de la Provocarea starurilor. Îi aparţin celui mai aspru jurat din concursul destinat tinerilor interpreţi de muzică uşoară românească de la TVR 1, Adrian Daminescu, cel care face echipă în juriul ediţiei 7 cu interpreţii Carmen Trandafir şi Dan Teodorescu. Nu numai că a făcut-o să plângă pe concurenta lui Ştefan Stan, Ioana Ristea, dar a început o dispută şi cu mentorul Ştefan Stan.

De la ce a început totul? Ştefan Stan lucrează deja cu Ioana de 5 ediţii/săptămâni. A fost foarte implicat, repetiţiile întinzându-se uneori până la 2-3 dimineaţa, chiar în zilele dinaintea filmărilor. Ştefan a învăţat-o pe Ioana, ca de altfel şi pe celelalate concurente care au făcut echipă cu Ioana până acum, că interpretarea piesei unui membru al juriului în variantă originală, personală este de apreciat şi cea mai bună varinată. Tocmai asta a făcut şi Ioana la ediţia cu numărul 7. Spre deosebire de celelalte concurente care nu au urmat recomandarea lui Ştefan şi au fost eliminate.

Până la ediţia din 8 decembrie, toţi membrii juriului care au ascultat-o pe Ioana de-a lungul a 5 ediţii, adică 15 vedete ale muzicii româneşti, au lăudat-o şi au apreciat-o pentru originalitate şi timbrul vocii. Ba mai mult, în ediţia 5, Laurenţiu Duţă i-a oferit piesa „Clipe” pentru ca Ioana să o înregistreze cu videoclip, în varianta prezentată de ea în platoul emisiunii. În ediţia 6, Ioana a obţinut punctaj maxim la toate probele. Şi în ediţia 7, Ioana abordeză melodiile din repertoriul juraţilor şi alege să interpreteze melodia lui Adrian Daminescu, Şi m-am îndrăgostit de tine, în manieră proprie, urmând sfatul mentorului ei. La finalul momentului ei pe scenă, supărat, Adrian Daminescu, a exclamat: „Asta nu e piesa mea!”... „O piesă trebuie cântată la început în manieră originală şi abia apoi în manieră personală”.  Cum se finalizează ediţia pentru Ioana Ristea aflăm pe 8 decembrie, la Provocarea starurilor de la TVR 1.

Din 8 decembrie, „Provocarea starurilor” intră în etapa de foc, când eliminările sunt individuale, nu mai sunt pe echipe, existând riscul ca un mentor să rămână fără niciun concurent.
Modifică Setările