News

Adrian Mutu s-a însurat a treia oară VIDEO

Adrian Mutu s-a însurat a treia oară VIDEO

În sfârşit, "briliantul" a primit undă verde la însurătoare şi a putut să-i pună verigheta pe inelar iubitei sale, Sandra Bachici.

Sandra Adrian Mutu

Adrian Mutu plănuia încă de anul trecut să se căsătorească cu Sandra Bachici, însă o încurcătură în acte legată de divorţul lui de columbianca Consuelo Matos l-a silit să aştepte până acum. Un hop care i-a dat emoţii mari mai tinerei sale perechi, care e însărcinată în al doilea trimestru.

Astăzi însă, de Ziua Îndrăgostiţilor, Adrian şi Sandra au ajuns, în sfârşit, în faţa ofiţerului de stare civilă. Cununia a avut loc la Primăria Sectorului 1, la ora 13.00. Mirii, foarte punctuali, au fost şi foarte eleganţi. Fostul internaţional a purtat un costum închis la culoare, cu cravată, iar proaspăta sa soţie o rochie lungă, de culoare muştar.

Adrian Mutu Sandra Bachici nunta cununie civila
Foto: Cancan

La ieşirea de la oficiul Stării Civile, Sandra a oferit câteva declaraţii: „Am aşteptat foarte mult acest moment, iar azi s-a întâmplat. Sunt fericită să fiu soţia bărbatului pe care îl iubesc. Din păcate, nu am mai încăput în rochia pregatită.”

„Vom petrece la un restaurant liniştit iar azi marcăm şi 2 ani de relaţie”, a completat fostul fotbalist.

Modifică Setările