News

Adrian Mutu se însoară din nou

Adrian Mutu se însoară din nou

După divorţul de frumoasa columbiancă Consuelo, fotbalistul pare gata să meargă la altar pentru a treia oară.

Adrian Mutu a divorţat anul trecut de Consuelo, după 9 ani de căsnicie. Dar şi-a refăcut imediat viaţa alături de tânăra Sandra Bachici, fostă Miss Turism România şi fosta logodnică a fotbalistului Laszlo Sepsi, cu care e dispus să se însoare, după doar câteva luni de relaţie.

Adrian-Mutu-Sandra-Bachici-se-casatoresc2

Căci, Sandra, cu 15 mai tânără decât atacantul lui Pune City, se pare că l-a cucerit definitiv pe Mutu, care i-a dedicat câteva versuri în spaniolă:

„He perdido el balance por tu amor
En tus manos yo caí, tienes control sobre mi
Tu cuerpo es la cárcel y yo un prisionero
Y jámas quiero salir,condenado soy feliz
Yo te miro se me corta la respiración
Cuanto te me miras se me sube el corazón...“

(„Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta. Am căzut în mâinile tale, ai controlul asupra mea. Corpul tău este închisoarea, iar eu prizonierul şi niciodată nu aş vrea să ies“), a scris fotbalistul.

Anunţul original a fost făcut de sportiv pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care iubita sa poartă deja inelul de logodnă.

Adrian-Mutu-Sandra-Bachici-logoditi

Sandra n-a ezitat să-i răspundă virtual, dezvăluindu-şi entuziasmul legat de noul statut pe care îl are acum: „Te iubesc, sufletul meu. A fost cea mai frumoasă seară din viaţa mea“, a comentat aceasta pe reţelele de socializare, acolo unde cei doi nu lasă niciun detaliu departe de ochii curioşilor.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici sunt împreună din luna ianuarie.

Fotbalistul a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu (2001-2003), cu care are un băiat, Mario, şi cu Consuelo Matos G ómez (2005-2014), care i-a dăruit două fiice, pe Adriana (9) şi pe Maya (7).

Adrian-Mutu-si-fiul-Mario

Adriana-si-Maya-Mutu


Foto: Instagram

Modifică Setările