News

Adrian Năstase nu a mers la vot, dar şi-a sărbătorit nepotul. Cum a apărut alături de familie

Adrian Năstase nu a mers la vot, dar şi-a sărbătorit nepotul. Cum a apărut alături de familie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Adrian Năstase are 70 de ani şi nu se mai implică atât de mult în viaţa politică, ci în viaţa de familie. E foarte apropiat de fiii lui, dar şi de nepoţi. 

Adrian Năstase nu a mers pe 6 decembrie să îşi exprime votul: "Eu nu voi vota. Am incă acea interdicţie, stabilită de Băsescu şi oamenii lui, care se va încheia doar anul viitor (asta nu inseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate).", a spus acesta pe blogul său în urmă cu două zile. 

Cu toate acestea, de Sfântul Nicolae, a fost zi de sărbătorea în casa acestuia. L-a sărbătorit pe nepot: "Chiar dacă alegerile lui Iohannis vă mobilizează atenţia, totuşi, astăzi, este o mare sărbătoare, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici dar, mai ales, pentru cei care îşi sărbătoresc şi ziua numelui. Cărora le urez La mulţi ani! Noi am sărbătorit, în familie, ziua de nume a nepotului nostru – Nicolas – şi ne-am bucurat de bucuria lui atunci când căuta, în ghetele de sub brad, bomboane şi jucării."

Cine a fost prima soţie a lui Adrian Năstase. După divorţ, aceasta a cunoscut succesul în America

Adrian Năstase s-a remarcat graţie vieţii sale politice, a ocupat zeci de ani funcţii publice, a fost activ în partidul din care a făcut parte, ba chiar a candidat la alegerile din 2004 pentru a deveni preşedintele ţării. Viaţa personală a ţinut-o mai departe de ochii curioşilor, însă a ieşit la lumină faptul că Daniela Năstase nu e prima soţie, acesta a mai fost căsătorit o dată. Adrian Năstase a spus în repetate rânduri că soţia lui Dana este marea sa dragoste, însă puţin ştiu că politicianul mai are o căsătorie la activ. Cu zeci de ani în urmă, Adrian Năstase a fost căsătorit cu fiica unui cunoscut demnitar. Era foarte tineri pe atunci, discuţiile au apărut rapid, la fel şi divorţul. De-a lungul anilor, niciunul dintre ei nu a făcut declaraţii despre povestea de iubire sau despre divorţ, însă Mădălin Voicu cunoaşte aspecte din viaţa celor doi, ca soţ şi soţie.

Modifică Setările