News

Adrian Năstase s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Ce mesaj a transmis şi cum se simte după prima doză

Adrian Năstase s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Ce mesaj a transmis şi cum se simte după prima doză

Adrian Năstase se află printre persoanele care au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului. A spus cum se simte după ce a fost injectat!

Chiar dacă nu mai e activ din punct de vedere politic, Adrian Năstase e la curent cu tot ce se întâmplă în ţară din toate punctele de vedere, social, medical, economic. Acesta ţine legătura cu cei care îl simpatizează pe reţelele de socializare, are un un blog unde postează destul de des despre unele decizii ale politicului de astăzi, dar şi despre viaţa sa. 

Acum a dezvăluit că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. A primit prima doză pe 23 ianuarie, iar pe 24 a făcut anunţul. Se simte destul de bine. 

"Ieri m-am vaccinat. M-am gândit că efectul principal este mai important decât eventuale efecte secundare. În plus, am aşteptat o zi înainte de a vă spune că totul e în ordine.", a dezvăluit el iniţial. 

Adrian Năstase a mai povestit şi procesul prin care a trecut pentru a fi vaccinat, se pare că totul s-a desfăşurat rapid.

"Am constatat că lucrurile au funcţionat corect: medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicată, punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgentă Floreasca (unde eram arondat). Nu am pus o poză cu muşchi pentru că m-am gândit că cititorii mei sunt mai interesaţi de neuronii conducătorilor decât de muşchii acestora."

Foto: Facebook

Modifică Setările