News

Adrian Năstase, în sfârşit, acasă

Adrian Năstase, în sfârşit, acasă

După eliberarea din închisoare mult trâmbiţată la sfârşitul săptămânii trecute, fostul premier se bucură, după mult timp, de calmul şi liniştea din sânul familiei, la casa lor de la Cornu.

Adrian Năstase a fost eliberat joi după amiază din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier să fie eliberat condiţionat, pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

După o perioadă extrem de stresantă, Adrian Năstase şi-a petrecut prima zi de libertate la Cornu. S-a relaxat alături de soţia sa, Dana, şi de cei doi fii ai lor, Mihnea şi Andrei, şi chiar a primit vizite. Sora sa a venit cu familia ca să petreacă împreună prima zi de libertate a fostului premier.

O imagine, în care fostul premier apare alături de Mihnea, Andrei şi câinele familiei, în curtea casei de la Cornu a fost postată sâmbătă pe contul personal de Facebook.

Tot sâmbătă, premierul a postat pe blogul personal un text în care le-a mulţumit celor care i-au fost alături.

"Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine, în tot acest timp. În Norvegia, locuitorii aprind mici luminiţe în ferestre pentru călători, pentru ca aceştia să nu se simtă singuri. Mesajele voastre, pe blog sau pe Facebook, m-au însoţit în această călătorie prin "deşert"", a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Foto: pagina personală

Modifică Setările