News

Adrian Năstase şi soţia, Dana, au sărbătorit 36 de ani de căsnicie: "Ne adunăm pentru a ne aminti"

Adrian Năstase şi soţia, Dana, au sărbătorit 36 de ani de căsnicie: "Ne adunăm pentru a ne aminti" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Adrian Năstase şi soţia lui, Dana, au marcat, ieri, 36 de ani de căsnicie.

“Ieri am sărbătorit 36 de ani de căsnicie. Avem deja o „tradiţie”. Pe 31 iulie, împreună cu Andrei, Bianca, Mihnea şi Corina ne adunăm în familie pentru a ne aminti…”, a mărturisit fostul premier.

Adrian Năstase a avut câteva relaţii serioase în tinereţe şi a mai fost căsătorit, dar adevărata împlinire a cunoscut-o lângă Dana, pe care a întâlnit-o în timpul facultăţii.

“Au fost câteva până la 35 de ani când m-am căsătorit. Până la 35 de ani am avut o viaţă destul de liberă, am mai şi fost căsătorit o dată pentru vreo 6 luni. Prima dată cred că am avut o relaţie caldă şi din punct de vedere sentimental, în vremea când eram student.

Ea era studentă la Filozofie, era colegă cu Vadim (n.red Corneliu Vadim Tudor), care era student în vremea aceea. Facultatea de Drept (n.red acolo unde era student  Adrian Năstase) era la parter, la etaj studiau cei de la Filozofie. A fost o perioadă mai specială”, a povestit Adrian Năstase la Kanal D.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările