Vedete

Adrian Nour păstrează şi acum setul de soldăţei primit de la Moş Crăciun

Adrian Nour păstrează şi acum setul de soldăţei primit de la Moş Crăciun

Fostul concurent de la Vocea României, actualmente star în musicalul "Mamma Mia", are 38 de ani, dar aşteaptă şi acum cu nerăbdare Sărbătorile.

Îl ştiţi de pe scena concursului "Vocea României", unde a performat până în finala ediţiei din 2013, ca "elev" al lui Smiley, iar de-atunci este implicat în tot felul de proiecte artistice de avengură. 

Actorul Adrian Nour, care îl interpretează pe Bill în musicalul „MAMMA MIA!” şi care va putea fi văzut în spectacolele de la Craiova şi de la Bucureşti, de pe 23, respectiv 28 decembrie, are multe amintiri frumoase din copilărie, de Crăciun. 

Una dintre cele mai simpatice îl are ca protagonist chiar pe Moş Crăciun, care a venit îmbrăcat cu o costumaţie nonconformistă. În faţa ezitării lui Adrian şi a surorii lui, Moşul a găsit totuşi o explicaţie care i-a convins pe cei doi copii că el este cel autentic.

„Într-o iarnă a venit Moş Crăciun îmbrăcat într-un costum alb şi avea o voce mai ciudată, ca de femeie răguşită. Ziceai că-i îmbrăcat cu vată şi lână... A fost foarte amuzant, mai ales pentru adulţi. La început n-am vrut, eu şi sora mea, să spunem poezii sau să-i cântăm ceva pentru că am crezut că nu e Moşul cel adevărat, dar ne-a convins când ne-a spus că nu i s-a uscat costumul cel roşu...”, îşi aminteşte Adrian, zâmbind. Dar, dacă s-ar întâmpla acum să îl reîntâlnească pe celebrul simbol al Crăciunului, artistul i-ar mulţumi pentru că iubeşte toţi copiii şi vine să le aducă acestora cadouri... „chiar dacă nu i s-a uscat costumul cel roşu :)”. 

În ceea ce priveşte cadourile, fostul "elev" al lui Horia Brenciu şi al lui Smiley păstrează şi acum setul de soldăţei care i-a făcut copilăria frumoasă şi cu care s-a jucat mult timp.  

În luna decembrie, pe lângă spectacolele „MAMMA MIA!” unde va cânta în rolul unuia dintre posibili taţi ai Sophiei, Adrian mai pregăteşte un repertoriu special, de colinde. El povesteşte că îi plăcea foarte mult în copilărie să cânte împreună cu sora lui, iar în acest an şi-a propus să reia colindatul prietenilor şi rudelor, alături de fiicele lui. Printre piesele preferate se numără „O, ce veste minunată!", „Silent Night” şi „Let it snow”. 

Până la momentul colindelor, artistul îi invită pe toţi, mai ales pe cei care nu l-au cunoscut încă pe Bill, să vină neapărat la ultimele două reprezentaţii din acest an ale celui mai îndrăgit musical. „Bill vă invită să veniţi la un spectacol frumos, de la care veţi pleca fredonând, cu zâmbetul pe buze şi cu inima împăcată ”, încheie Adrian Nour, care va fi prezent pe scenă atât la Craiova, cât şi la Bucureşti.

 
Modifică Setările