Beauty

Adrian Perjovschi - maraton aniversar cu vedete şi transformări de hairstyle radicale

Adrian Perjovschi - maraton aniversar cu vedete şi transformări de hairstyle radicale camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

12 ore de show live de hair-styling, 16 fotomodele şi celebrităţi transformate personalităţi feminine iconice ale României cu ajutorul cărora a scris “Istoria feminităţii româneşti” din 1900 până în 2020, 30 de hair-stylisti şi make-up artişti, peste 50 de ţinute vestimentare create special cu acest prilej de designerul român Andra Ţurcanu, peste 200 de invitaţi-prieteni, zeci de vedete şi un sărbătorit fericit şi plin de adrenalină – toate sunt ingredientele evenimentului-maraton din 26 septembrie prin care hair-stylistul Adrian Perjovschi şi-a sărbătorit ziua de naştere şi 10 ani de Jovsky Studio. Adi Perjovschi, alături de "muzele" Feli Donose, Diana Dumitrescu şi Adelina Pestriţu. Regina Maria, Martha Bibescu, Elvira Popescu, Sanda Marin, Maria Tănase, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac, Angela Similea, Loredana Groza, Andreea Marin sau Andreea Esca au fost aduse printre cei prezenţi de specialiştii care au lucrat fără pauză şi care au jonglat cu accesorii, peruci, mese, aplicaţii pe păr şi ţinute până când modelele au arătat în trăsături, aspect şi gesturi precum personajele pe care le aveau de interpretat.

Feli Donose, Adelina Pestriţu şi Diana Dumitrescu au intrat şi ele în jocul transformărilor radicale de look din cadrul celui mai lung show live de hairstyle din România. Feli s-a transformat în doar câteva ore în Maria Tănase, personalitatea ei preferată din muzica şi cultura românească, Diana Dumitrescu a renunţat la blond pentru câteva ore şi a întruchipat-o pe Andreea Marin, iar Adelina Pestriţu a fost un personaj din viitor, cu alură spaţială, cu aplicaţii argintii în păr, bocanci cu toc, rochie metalică din plasă şi ruj cu aspect glaciar.

La eveniment au fost prezenţi prieteni, colaboratori, dar şi celebrităţi care îi apreciază talentul şi muncă de 10 ani, printre care Doiniţa Oancea, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, Roxana Ciuhulescu, Olivia Păunescu, Cristina Ciobănaşu, Iuliana Pepene, Sonia Simionov, Mihaela Călin, dar şi Geta Voinea, cea care l-a iniţiat pe Adrian Perjovschi în tainele hair stylingului au fost doar câteva dintre celebrităţile care au petrecut la ziua lui Adrian Perjovschi şi a feminităţii româneşti.

“Nu se putea să am o aniversare mai frumoasă, a fost cea mai frumoasă zi de naştere din viaţa mea. I-am avut pe toţi cei dragi alături şi am reuşit împreună cu cei din jur, să-mi împlinesc un vis, să arăt împreună cu echipa mea că femeia din România a fost mereu un model de eleganţă, putere şi frumuseţe. Înainte să înceapă evenimentul, încercam să-mi imaginez cum vor arăta aliniate, sub ochii noştri Maria Tănase, Margareta Pâslaru, Regina Maria, Martha Bibescu şi toate celelalte personalităţi care au scris istoria feminităţii româneşti. Însă, momentul în care au fost toate gata, când am văzut decadele eleganţei în acelaşi tablou şi când au apărut şi vedetele transformate, a fost unul pe care nu-l voi uită niciodată. Mi-au dat lacrimile şi nu mă puteam opri din a spune: “Cât de frumoase sunt! Cât de mult seamănă! Cât de frumos este totul!”, povesteşte cu emoţie şi recunoştinţă sărbătoritul Adrian Perjovschi.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările