Evenimente

Adrian Sînă, colaborare inedită. Cu ce artistă cântă: „A fost dragoste”


Adrian Sînă, colaborare inedită. Cu ce artistă cântă:  „A fost dragoste” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Sore şi Adrian Sînă şi-au unit forţele şi lansează piesa „Inimă albastră”, însoţită şi de un videoclip muzical sugestiv. Aceasta este prima colaborare a celor doi artişti:

 „A fost dragoste la prima audiţie, am simţit că piesa făcea parte din mine. Mă bucur tare pentru duetul acesta, ne doream să colaborăm împreună de mai mulţi ani şi cred că lucrurile bune merită aşteptate.”
 
Cântecul a fost compus de Adrian Sînă, care a scris şi versurile 
„Inimă albastră” este o piesă de dragoste, nostalgică, care aduce în prezent o poveste de iubire din trecut. Aceasta reliefează faptul că nepăsarea şi neglijenţa pot transforma o „inimă roşie” (ce poate fi interpretată drept o relaţie plină de pasiune şi emoţie) într-o „inimă albastră” (mai precis, într-o relaţie distantă şi rece).
 
Videoclipul, regizat de Ionuţ Trandafir, îi surprinde pe Sore şi Adrian Sînă în rolurile principale, într-o sală de cinema, în timp ce aceştia vizionează un film de dragoste. Iniţial, personajele par a fi străine, spre sfârşitul clipului putem deduce că imaginile derulate pe marele ecran transpuneau, de fapt, relaţia celor doi din trecut.
 

 

Modifică Setările