News

Adrian Sînă şi Marius Nedelcu s-au împăcat

Cei doi artişti din Akcent, care au destramat trupa prima oară, s-au împăcat şi au revenit la prietenia care i-a legat din 2002. Marius Nedelcu şi Adrian Sînă au postat pe Facebook o poză din studio, unde lucrează o piesa nouă, cel mai probabil o colaborare.

"Te aştept cu un buchet de trandafiri... asta cântam împreună cu ceva ani în urmă. Sunt bucuros să lucram din nou împreună, a ieşit ceva tare!", a scris Adrian pe pagina de Facebook a trupei Akcent.

Deşi s-a despărţit de Mihai şi Sorin printr-un scandal destul de mare în presă, Adrian a revenit la sentimente bune cu cei doi oameni care au avut un rol foarte important în cariera Akcent: Edward Maya şi Marius Nedelcu, care a revenit din Suedia şi e pregătit să lanseze primul single în limba română din cariera lui solo.

Rămâne de văzut dacă piesa sau piesele pe care Marius şi Adi le-au lucrat împreună vor fi lansate sub numele Akcent, dacă va fi o colaborare vocală între ei sau dacă e vorba despre o melodie pe care Adrian a compus-o şi produs-o pentru vechiul său prieten şi coleg.

Modifică Setările