News

Adrian Teleşpan, confesiuni fără perdea la ASIA Express: ”Sunt homosexual”

Adrian Teleşpan, confesiuni fără perdea la ASIA Express: ”Sunt homosexual” camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De câteva săptămâni se află în cursa pentru premiul cel mare al emisiunii ”Asia Express”, alături de partenera lui, Ana Morodan. În ediţia de aseară, Adrian Teleşpan a făcut o confesiune care i-a lăsat pe toţi muţi de uimire.

Adrian Teleşpan, homosexual

Toţi cei care au citit bestsellerul semnat de el, ”Cimitirul”, îi cunoşteau deja orientarea sexuală, căci în paginile respective Adrian Teleşpan recunoaşte că e homosexual. Pentru cei care n-au pus mâna pe carte, însă, dezvăluirea vedetei a fost şocantă. Într-un moment de sinceritate, enumerându-şi, ironic, calităţile, Adrian Teleşpan a recunoscut că e homosexual: ”A patra mea calitate este faptul că sunt homosexual”.

Adrian Teleşpan, homosexual: ”M-aş căsători cu un bărbat”

Anterior acestei dezvăluiri, într-un interviu cu life.ro, Adrian Teleşpan a mărturisit şi că s-ar căsători cu un bărbat: „Da, dacă aş avea cu cine, da. E la fel şi ca la heterosexuali: teoretic te căsătoreşti doar dacă ştii că vrei să faci asta cu adevărat! (…) Nu mi se pare că aduce un surplus de bine într-o relaţie. Dacă doi oameni sunt fericiţi împreună, două acte n-or să le schimbe cu nimic viaţa, cu toate astea, vezi tu, le-o schimbă, pentru că foarte mulţi devin extrem de închistaţi în treaba asta şi sunt foarte copleşiţi cumva de actul în sine… Vorbesc de cupluri de heterosexuali pe care îi cunosc.”

Modifică Setările