News

Adrian Titieni, prima reacţie după ce Papadopol şi Adriana Titieni şi-au expus relaţia în public. Ce le urează celor doi

Adrian Titieni, prima reacţie după ce Papadopol şi Adriana Titieni şi-au expus relaţia în public. Ce le urează celor doi

Alexandru Papadopol iubeşte din nou ca un adolescent după despărţirea de Ioana Ginghină. Mânat de acest sentiment înălţător, el nu a mai ţinut cont de nimic şi a început o relaţie cu nimeni alta decât fosta soţie a mentorului său, actriţa Adriana Titeni. Deşi pare afectat de întorsătura pe care au luat-o lucrurile, actorul Adrian Titieni a fost zgârcit în declaraţii. Până acum!

Alexandru Papadopol şi Adriana Titieni încearcă astăzi să îşi găsească fericirea şi să lase în urmă vechile legături.  Dacă fosta parteneră de viaţă a lui Papadopol şi-a expus din primul moment punctul de vedere, Adrian Titieni a preferat însă să păstreze tăcerea până acum. Hotărât să pună capăt acestui tăvălug, Titieni a avut însă o primă reacţie în care a recunoscut divorţul de cârlionţata care încearcă acum să îl facă fericit pe Papadopol şi a ţinut să le ureze fericire celor doi amorezi.

"N-am ce să comentez... suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.", a declarat Adrian Titieni pentru Spynews.ro.

De cealaltă parte Ioana Ginghină s-a declarat deranjată de modul în care cei doi au decis să îşi împrăştie iubirea în public.„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia, să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă”, a mărturisit Ioana.

„N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume.”, a declarat Adrian Titieni pentru spynews.ro.
Citeşte întreaga ştire: Prima declaraţie a actorului Adrian Titieni după ce s-a aflat despre idila dintre fosta sa soţie şi Alexandru Papadopol

Modifică Setările