News

Adriana Bahmuţeanu a renunţat la călătorii peste hotare în această perioadă: ”Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa”

Adriana Bahmuţeanu a renunţat la călătorii peste hotare în această perioadă: ”Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adriana Bahmuţeanu a fost invitată la Antena Stars News într-o intervenţie telefonică din concediu.

Realizatoarea TV se bucură de un concediu pe Litoralul românesc, aşa ca de ultima strigare a verii. Vedeta e foc şi pară pe situaţia creată la nivel mondial din cauza pandemiei de coronavirus, iar previziunile sale sunt sumbre.

Iniţial, planificase un concediu în SUA, la Miami, dar interviul pentru intrarea pe teritoriu american i-a fost programat abia în noiembrie. Deşi i-au fost date peste cap planurile, fosta soţie a lui Silviu Prigoană se bucură că va putea merge la plajă iarna.

„Am vrut să mă duc la Miami. (...) M-au programat la Ambasada americană pentru interviu abia în luna noiembrie. Asta înseamnă că o să plec la Miami undeva prin ianuarie, februarie. Deocamdată, am venit pe litoralul românesc. Am evitat să plec în străinătate pentru că sunt reguli din ce în ce mai stupide”, a afirmat Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

De asemenea, a renunţat şi la călătoria pe care o avea în plan la Dubai, căci acolo regulile anti-pandemice sunt din ce în ce mai aspre, iar persoanele nevaccinate nu mai pot intra în restaurantele arabe.

Adriana Bahmuţeanu şi-a afirmat clar poziţia, că deocamdată nu are de gând să se vaccineze. Aşadar, a ales Litoralul românesc, pentru că la malul mării la noi încă se poate sta în tihnă şi dacă nu optezi pentru imunizarea prin injectare.

„Am vrut să plec şi în Dubai, dar acolo, dacă nu ai toate vaccinările făcute nu ai voie să intri nici măcar în restaurant. Bagă în noi teroarea şi frica (...) Am preferat să vin pe litoralul românesc şi chiar nu-mi pare rău deloc. Profit de ultimele zile cu soare că după vine apocalipsa, o să vină scumpirile. N-o să avem bani să plătim gazul şi curentul”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu, cu tristeţe, în intervenţia la Antena Stars.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările