News

Adriana Bahmuţeanu, acuzată de Silviu Prigoană că şi-a torturat copiii: „Mi-a intentat până acum 74 de procese“

Adriana Bahmuţeanu, acuzată de Silviu Prigoană că şi-a torturat copiii: „Mi-a intentat până acum 74 de procese“

Noul an vine cu un nou scandal în familia Adriana Bahmuţeanu – Silviu Prigoană, într-o perioadă în care toată lumea credea că între cei doi foşti soţi nu mai există probleme şi că fiecare îşi vede liniştit de viaţa lui.

Silviu Prigoană i-a avut la el acasă, în vacanţa de iarnă, pe Maximus şi Eduard, cei doi băieţi pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu, iar acum a pus-o la zid pe fosta lui soţie. Afaceristul o acuză pe vedeta TV că aceasta i-a torturat pe copii şi că totul a fost filmat.

„Au venit copiii în vacanţă şi, când le-am verificat telefoanele, am găsit o filmare. De fapt, două filmuleţe a câte un minut, în care băiatul cel mare era legat de mâini şi de picioare şi era torturat de mămica lui care stătea peste el. Copilul urla cât îl ţinea gura şi celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă. Adică unul avea o tortură fizică şi celălalt tortură psihică. Să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat şi umilit. I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid, pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de faţă şi, mai presus, e viaţa şi integritatea copiilor mei. N-au vrut să dea prea multe detalii. Fratele mic filma la cererea Adrianei. Nu vreau eu să-i păstrez. Copiii nu mai vor să meargă în locaţia respectivă, le e teamă să meargă acolo“, a spus Silviu Prigoană la România TV.

Adriana Bahmuţeanu s-a apărat, afirmând la Antena Stars că în filmuleţele despre care vorbeşte Silviu Prigoană există doar o mică hârjoneală între fraţi.

„Este a nu ştiu câta plângere penală pe care fostul meu soţ mi-o înaintează. În imagini este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamaţiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabileşte custodia şi domiciliul copiilor. Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influenţa opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat către presă, tocmai pentru a încerca să ia copiii la dânsul acasă. În acest moment, copilul cel mare este la şcoală, iar cel mic a dorit să meargă la tatăl lui, care i-a cumpărat un joc electronic. Eu astăzi am fost la poliţie şi am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. Este un scandal inventat, un scandal fals, pentru că încearcă să influenţeze opinia publică. Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanţele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la televizor“, a spus Adriana Bahmuţeanu.

Modifică Setările