News

Adriana Bahmuţeanu s-a despărţit de iubitul grec. Care a fost motivul

Adriana Bahmuţeanu s-a despărţit de iubitul grec. Care a fost motivul

Visul frumos s-a terminat! Adriana Bahmuţeanu a renunţat la relaţia cu iubitul grec.

“Am luat o pauză, a fost o relaţie foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni, am hotărât să punem punct acestei relaţii sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…Am câţiva foşti prieteni în viaţa mea cu care şi acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălal”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

Până de curând, vedeta avea doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei. “Nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.  
Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în spital”, povestea ea pentru Click.

Bahmu nu vrea să se mai căsătorească. „M-am măritat de atâţea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, îşi doreşte asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. Nu cred că un act uneşte două persoane”.

 

Comentarii

Modifică Setările