Vedete

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat cu grecul Nikos: "Îmi face complimente des"

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat cu grecul Nikos: "Îmi face complimente des"

E fericită şi împlinită! Adriana Bahmuţeanu a renăscut lângă grecul Nikos Papadopoulos. Ba mai mult, cei doi s-au mutat împreună.

“Inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru  a nu îl expune pe Nikos unor  situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea  tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu  izolarea de la Techirghiol probabil nici  acum nu ar fi ştiut oamenii,  publicul larg, că noi suntem împreună”, a mărturisit Bahmu pentru click.


Fosta prezentatoare recunoaşte că artistul a susţinut-o şi într-un moment greu. “Noi suntem două persoane mature, pe picioarele lor, doi oameni capabili să se descurce în viaţă, ne-am descurcat întotdeauna, avem încredere în puterile noastre şi în primul rând în relaţia noastră care este una de prietenie, de amiciţie, de comunicare foarte bună, nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.  
Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în spital”.

 

 

Modifică Setările