News

Adriana Lima s-a despărţit de iubit. Acesta devenise, recent, tată alături de altă femeie

Adriana Lima s-a despărţit de iubit. Acesta devenise, recent, tată alături de altă femeie

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (8436712d) Adriana Lima Vanity Fair Oscar Party, Los Angeles, USA - 26 Feb 2017

Noi credeam că a găsit din nou iubirea, dar adevărul era că relaţia lor nu mai funcţiona de multă vreme! Vorbim despre Adriana Lima şi Julian Edelman, care formau un cuplu încă de astă vară! Adriana Lima e din nou singură Publicaţia ”E! News” a dezvăluit, miercuri, că modelul Adriana Lima a rămas, din nou, fără iubit. Ea şi sportivul NFL s-au despărţit cu câteva zile înainte de Oscar, din cauza agendelor mult prea încărcate pe care le aveau. Cel puţin acesta este motivul pe care cei doi îl oferă publicităţii.

Şi-au ţinut relaţia ascunsă, şi-au refuzat să se afişeze împreună la vreun eveniment oficial. Totuşi, nimeni nu poate nega că cei doi au încercat să dea o şansă relaţiei lor în lunile ce-au trecut de vara trecută. Totuşi, se pare că n-a fos suficient.

Julian Edelman, cel cu care Adriana s-a iubit până în februarie 2017

Iar faptul că sportivul a devenit tată în luna noiembrie, a anului trecut, cu fosta iubită, un model suedez, ar fi contribuit şi mai mult la această decizie, deşi şi Adriana Lima are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

A devenit tatăl unei fetiţe cu fosta iubită, modelul suedez Ella Rose

”Mi-am scris singură destinul. Orice se poate realiza cu puterea minţii tale. Dacă gândeşti pozitiv, vei atrage doar lucrurile pe care le vrei în viaţa ta”, spunea, recent, Adriana Lima, dând de înţeles că decizia de despărţirea i-a aparţinut şi că totul e sub control. De altfel, un apropiat de-al modelului a declarat că Adriana are de gând să se concentreze pe cariera de model şi pe relaţia cu cele două fiice, Sienna (4) şi Valentina (7).

Adriana şi cele două fiice ale sale

foto: Getty, Instagram

Modifică Setările