Gossip

Adriana Lima se retrage de la Victoria's Secret, pentru a petrece mai mult timp cu fiicele ei?

Adriana Lima se retrage de la Victoria's Secret, pentru a petrece mai mult timp cu fiicele ei?

Alături de Alessandra Ambrosio, conaţionala Adriana Lima este, la cei 36 de ani ai săi, o veterană a paradei anuale Victoria's Secret.

Însă ediţia din 2017 ar putea fi ultima pentru exotica braziliancă, lucru care nu este confirmat, dar tot mai multe voci din industrie susţin asta.

Adriana Lima

Până la urmă, Adriana Lima lucrează cu celebrul brand de lenjerie intimă încă din 1999 şi, după 18 ani de apariţii pe catwalk, este normal să te gândeşti să agăţi... aripile de Înger în cui.

Ieri, în parada Îngerilor

Mai mult, se zvoneşte că pentru show-ul care a avut loc, ieri, la Shanghai, Adriana Lima a avut nevoie de şedinţe de fitness suplimentare pentru a intra în forma consacrată. Presa tabloidă din America susţine că a fost vorba chiar de o urgenţă în ceea ce priveşte exerciţiile fizice, aşa cum a lăsat să se înţeleagă trainerul care lucrează cu multe dintre modelele Victoria's Secret, Michael Olajide.

Poate că Adriana chiar vrea să se retragă pentru a petrece mai mult timp cu noul ei iubit, scriitorul turc Metin Hara, şi cu fiicele ei din prima căsătorie, Valentina, de opt ani, şi Sienna, de cinci.

Modifică Setările