News

Adriana Lima, spectacol fierbinte alături de iubit, pe un iaht

Adriana Lima, spectacol fierbinte alături de iubit, pe un iaht

Top model Adriana Lima and his new boyfriend Turkish writer Metin Hara swims at Cennet (Paradise) Bay, Bodrum, Turkey. New couple has been in Turkey for 2 days and this is the first time they are in Bodrum Blue Voyage at famous Aegean coastal city of Turkey. Photo by Depo Photos/ABACAPRESS.COM

Vacanţa în Turcia a fost plină de amintiri frumoase pentru Adriana Lima şi noul său iubit, Metin Hara, dar şi de momente cu lipici şi scântei. Pe 14 iulie erau văzuţi pe străzile dintr-o staţiune de lux, Bodrum, foarte fericiţi împreună, un cuplu nou şi frumos. Ea este top model, el un tânăr chipeş, scriitor, foarte romantic.

Formează un cuplu de mai bine de două luni şi nu e de mirare apropierea mare dintre ei, dar şi pasiunea care îi domină. Ca orice cuplu la început de drum, s-au bucurat de o vacanţă romantică cu plimbări în oraş, dar şi zile la soare pe iahturi de lux. Şi tot pe iahtul de lux s-au întâmplat şi scenele de tandreţe dintre cei doi.

Soarele arzător le-a luat minţile, iar Metin nu s-a mai putut abţine să nu pună mâna pe frumoasa modelină de la Victoria's Secret, care arată apetisant în costum de baie. Foarte apropiat de frumoasa Adriana, bărbatul a ţinut-o în braţe şi a sărutat-o pe spate, în timp bruneta se întindea să ia nişte fructe de pe masă. Paparazzi au surprins fiecare moment al aproprierii lor şi sunt extrem de simpatici împreună.

Foto: Hepta

Modifică Setările