News

Adriana Trandafir, declaraţii neaşteptate după ce s-a vindecat de coronavirus: "Atunci m-am rugat la Dumnezeu să mă ia"

Adriana Trandafir, declaraţii neaşteptate după ce s-a vindecat de coronavirus: "Atunci m-am rugat la Dumnezeu să mă ia" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După luni de zile de la experienţa neplăcută, Adriana Trandafir a făcut declaraţii neaşteptate despre infectarea sa cu coronavirus. A trăit momente critice în spital, s-a temut pentru sănătatea ei, pentru viaţa sa. "Atunci m-am rugat la Dumnezeu să mă ia".

Adriana Trandafir a fost testată pozitiv cu noul coronavirus în luna iulie. Atunci, celebra actriţă în vârstă de 64 de ani a păstrat tăcerea, nu a făcut nicio declaraţie la TV, nici măcar pe reţelele de socializare. A fost internată în spital săptămâni de zile, acolo a trăit frici nebănuite. 

Acum, la patru luni de la experienţa dureroasă, Adriana Trandafir a mărturisit ce a trăit pe patul de spital, cum a luptat cu coronavirusului: "A fost o experienţă pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăţa multe lecţii pe care nu le ştiam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriaţi, debusolaţi. Nu mai ştii de ce, când şi de cine să te fereşti. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieşit.

Am înţeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau şase săptămâni în aşteptarea celor două rezultate negative. Şi eu şi soţul meu am fost internaţi. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coşciuge în faţa porţii", a dezvăluit ea la Acces Direct. 

Mărturiile emoţionante nu se opresc aici: "A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu ştiam, credeam că e o simplă răceală, nu aş fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul'"

Foto: Facebook, Captură Acces Direct

Modifică Setările