Gossip

Adulter de milioane

de admin

Dacă „tradiţia“ familiei Clinton ar merge mai departe şi viitorul soţ ar înşela-o, Chelsea ar deveni mai bogată cu 10 milioane de dolari. Fiica fostului preşedinte american, Bill Clinton, şi a actualului secretar de stat, Hillary Clinton, are o relaţie model. L-a cunoscut pe Marc Mezvinski în vremea studenţiei, la Universitatea Stanford (California), unde ea a studiat chimia şi mai apoi istoria, iar el, finanţele. I-au unit convingerile politice ale părinţilor, Edward şi Marjorie Mezvinski numărându-se printre foştii congresmeni ai aceluiaşi Partid Democrat care l-a propulsat pe Bill Clinton la preşedinţie. Chelsea (29) şi Marc (31) mai au însă în comun şi dramele trăite din cauza greşelilor săvârşite de taţii lor. Ea a trebuit să suporte uriaşul scandal „Sexgate“, provocat de tatăl adulterin. El a trebuit să-şi viziteze cinci ani tatăl aflat în închisoare, pentru o fraudă de 10 milioane de dolari (care i-a falimentat familia şi a împins-o pe Marjorie la divorţ în 2007).

Acum, aceeaşi sumă de 10 milioane de dolari se regăseşte în contractul prenupţial al celor doi tineri. Chelsea s-a asigurat astfel că Marc va plăti foarte scump chiar şi cea mai neînsemnată escapadă. Contractul istoric obţinut de ea confirmă încă o dată că trauma provocată de infidelităţile tatălui a lăsat urme adânci. Hillary jubilează! „Lumea lui Chelsea a fost zguduită din temelii când a aflat că tatăl i-a înşelat mama. Nu a uitat niciodată durerea şi dezamăgirea trăite atunci“, a dezvăluit un prieten de familie pentru un cotidian american. „Tatăl ei a fost persoana pe care a admirat-o cel mai mult, iar faptul că i-a fost infidel mamei sale nu o dată, ci de mai multe ori, a făcut-o să-şi piardă încrederea în bărbaţi.“

Cuplul şi-a anunţat logodna şi hotărârea de a se căsători în această vară printr-un e-mail trimis apropiaţilor. Singurul lucru care-i desparte este religia. În vreme ce Clintonii sunt devotaţi Bisericii Metodiste, Marc provine dintr-o familie de evrei. Americanii aşteaptă aşadar să vadă cum se va soluţiona diferenţa: se va converti Chelsea (care a început să urmeze cursuri de iudaism) sau cuplul va avea o dublă ceremonie religioasă (metodistă şi mozaică)? În prezent, Chelsea şi Marc locuiesc împreună la New York, unde ea studiază la Şcoala de Sănătate Publică a Universităţii Columbia, iar el lucrează la banca Goldman Sachs.

Foto: EPA

Modifică Setările