News

Adulterul este ”meseria” lor! Ei sunt infidelii de la Hollywood!

Adulterul este ”meseria” lor!  Ei sunt infidelii de la Hollywood!

Nimeni nu intră o relaţie gândindu-se că o să-nşele sau că o să fie înşelat. Cu toate acestea, oricui i se poate întâmpla să calce strâmb sau să afle că partenerul lui i-a trădat încrederea. Şi să nu credeţi că la Hollywood nu se întâmpla asta. Ba dimpotrivă! Multe mariaje celebre s-au destrămat tocmai din cauza amantlâcurilor.

Iată, aşadar, cine din rândul vedetelor a călcat strâmb şi cum au stat lucrurile după acest moment!

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger shopping for cigars in Mayfair

Înainte de 2011, toţi credeau despre Arnold că este un actor bine cotat cu o familie fericită, fiind căsătorit de multă vreme cu Maria Shriver şi având împreună patru copii.

Ei bine, în luna mai a acelui an, ”Los Angeles Times” titra că celebrul actor a avut o aventură cu menajera, o femeie pe nume Mildred Baena, şi că cei doi sunt părinţii unui băiat născut în octombrie 1997. Culmea este că în septembrie 1997, şi Maria Shriver, pe atunci soţia lui Arnold, a dat naştere unui copil.

Şi din păcate, aceasta n-a fost singura aventură pe care Arnold a avut-o. Se pare că actorul a mai avut o relaţie şi cu actriţa Brigitte Nielsen, alături de care a jucat în filmul ”Red Sonja”, în 1985. Cei doi s-au iubit chiar înainte cu un an ca Maria Shriver să-i devină soţie lui Arnold.

Modifică Setările