Gossip

AEG aruncă bomba: motivul pentru care fiica lui Michael Jackson a vrut să se sinucidă

AEG aruncă bomba: motivul pentru care fiica lui Michael Jackson a vrut să se sinucidă

Compania organizatoare de concerte AEG Live vrea să demonstreze în instanţă că megastarul nu era tatăl biologic al primilor doi copii ai săi, iar această ameninţare ar fi determinat-o pe Paris să încerce să-şi ia viaţa.

Compania AEG afirmă că deţine o dovadă "irefutabilă" care atestă faptul că Michael Jackson nu este tatăl biologic al primilor doi copii ai săi - Prince şi Paris - şi doreşte să prezinte la tribunal această dovadă. Avocaţii familiei Jackson consideră că această problemă este irelevantă, iar AEG încearcă doar să discrediteze familia Jackson.

Cert e că intenţia companiei a supărat-o într-atât de mult pe fiica megastarului, încât Paris, care a emoţionat o lume întreagă atunci când a spus, în timpul ceremoniei funerare a megastarului, că Michael Jackson a fost "cel mai bun tătic din lume", a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Potrivit presei americane, adolescenta a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele de la încheietura mâinii drepte şi luând multe pastile analgezice, după care a telefonat la un număr special creat pentru persoanele care încearcă să se sinucidă.

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, se află în prezent sub supravegherea psihiatrilor în spitalul West Hills din Los Angeles, iar tentativa de sinucidere a ei pare că a reuşit să aducă în sfârşit unitate în familia Jackson, întrucât toţi membrii ei doresc însănătoşirea fiicei megastarului.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările