News

Aer sănătos, viaţă sănătoasă – cu dispozitivul de măsurare a calităţii aerului Hama "Safe”

Aer sănătos, viaţă sănătoasă – cu dispozitivul de măsurare a calităţii aerului Hama "Safe” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ţinem o dietă sănătoasă si echilibrată, ne abţinem de la consumul de zahăr şi alcool, facem sport. Ceea ce uităm adesea este că ne petrecem cea mai mare parte a timpului în interior. Clima interioară joacă un rol considerabil în sănătatea şi bunăstarea noastră.

Echilibrul dintre concentraţiile de oxigen şi CO2, precum şi temperatura şi umiditatea sunt la fel de importante în birou, ca şi în spaţiile noastre de locuit. Dar de unde ştim dacă calitatea aerului din interior este în parametrii normali? Toată lumea simte lucrurile în mod diferit. Nu vă bazaţi pe sentimentele personale, lăsaţi-vă ghidat de date corecte, aşa cum ne furnizează dispozitivul nostru de măsurare a calităţii aerului Hama „Safe”.

Temperatura şi umiditatea au, de asemenea, efecte asupra stării noastre de bine, a concentrării şi a comportamentului în timpul somnului. Apartaul de masurare a calitatii aerului afişează temperatura şi umiditatea pe ecranul său de dimensiuni generoase, uşor de citit. Dacă aerul este prea uscat sau prea umed, eşti avertizat şi poţi lua rapid măsuri: aerisiţi sau încălziţi camera, puneţi un recipient cu apă sau folosiţi un umidificator.

Cu dimensiunile sale compacte şi un aspect discret, aparatul poate funcţiona cu baterii astfel încât poate fi folosit oriunde în casă. Bateria ţine până la 3,5 ore fără alimentare, puterea rămasă a bateriei fiind afişată pe ecranul aparatului.

 

Comentarii

Modifică Setările