News

Aerosmith la Bucureşti: "A perfect place!"

Trupa rock americană, autoarea unor hituri precum "Crazy", "I Don't Wanna Miss a Thing", "Cryin'" sau "Living on the Edge", a susţinut aseară primul concert în România, la Zone Arena din Bucureşti, în faţa a 30.000 de fani. Atmosfera a fost întreţinută în deschidere de trupa germană Reamonn, care a interpretat hiturile "Supergirl" şi "Tonight".

Rockerii de la Aerosmith au intrat pe scenă cu 10 minute întârziere, la 21:10, şi-au zguduit Bucureştiul la propriu timp de două ore. La 62 de ani, liderul trupei, Steven Tyler, a alergat toată seara pe scenă, a cântat la muzicuţă întins pe podea şi le-a făcut românilor cel mai frumos cadou. La clasicul hit "I Don't Wanna Miss a Thing", acesta s-a apropiat de publicul de la Zone Arena, strigându-le: "Bucharest, a perfect place! (Bucureşti, un loc perfect)".

Foto: EPA

Comentarii

Articole asemănătoare

Interviu

Exclusiv pentru OK! Mila Kunis: Ispita din „Lebăda neagră“

Când priveşte în urmă la rolurile pe care le-a interpretat, primul care îi vine în minte este cel al lui Rachel Jansen din comedia „Forgetting Sarah Marshall“. Căci aşa a desco­perit-o regizorul Darren Aronofsky şi a distribuit-o în „Black Swan (Lebăda nea­gră)“ ca balerina Lily, rivala fără scrupule a unei Natalie Portman

EXCLUSIV PENTRU OK! Matt Damon: „Rolul din «Green Zone» mi-a forţat limitele!”

Filme

EXCLUSIV PENTRU OK! Matt Damon: „Rolul din «Green Zone» mi-a forţat limitele!”

Seria „Bourne” şi „Zborul United 93” l-au consacrat drept unul dintre cei mai versatili protagonişti ai peliculelor de acţiune. Într-un interviu pentru OKmagazine.ro, Matt ne-a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat la filmările „Green Zone”, pe care le-ar putea, eventual, surclasa doar rolul său de proaspăt tătic.

TV

Exclusiv pentru OK! Stephen Moyer: Dragostea îşi arată colţii

Vampirul Bill din serialul „True Blood“ a cucerit-o lesne pe soţia lui, actriţa Anna Paquin. Doar are 142 de ani de experienţă cu femeile!

OK! Televiziunea a intrat în era de aur. „True Blood“ face parte din ea?

Eu şi Alan Ball (n.r. regizorul serialului „True Blood“, care se difuzează pe HBO în fiecare vineri, de la ora 23.00) vorbim despre asta foarte des. Cred sincer că noi suntem în miezul evenimentelor şi că „True

News

Gwyneth Paltrow a suferit în secret de o boală osoasă

Actriţa din Iron Man 2 le-a ascuns până şi apropiaţilor că s-a confruntat o bună bucată de vreme cu o boală degenerativă osoasă, osteopenia, care reduce densitatea oaselor, făcându-le mai fragile şi mai predispuse la fracturi.

News

Gerry Butler&Lindsay Lohan: o aventură

Face scoţianul ce face şi nimereşte în braţele starletelor pentru care s-au inventat titlurile de primă pagină din tabloide! Nu era de-ajuns că i-a frânt inima lui Jennifer Aniston cu pasiunea lui de vânător de femei, nu s-a săturat cu "victimele" făcute într-o "vizită de lucru în Serbia" şi a pus ochii pe cea mai turmentată dintre dive.

Gossip

Nicole Kidman: o burtică suspectă

Prezentă în Australia toată săptămâna trecută pentru nunta surorii ei, Antonia, actriţa le-a dat de gândit paparazzilor, care, la o pală de vânt mai puternică, i-au surprins abdomenul dezgolit şi mult mai rotunjor decât de obicei.

Veveriţele contraatacă!

Filme

Veveriţele contraatacă!

"Alvin şi veveriţele" au creat haos în viaţa lui Dave Seville - spre deliciul publicului din întreaga lume - timp de peste 50 de ani!

News

Eva Longoria face sex doar în weekend

Frumoasa actriţă texană, în vârstă de 35 de ani, este prea ocupată să mai aibă întâlniri fierbinţi cu soţul ei, baschetbalistul Tony Parker (28). Aşa se face că cei doi, care sunt căsătoriţi din 2007, apucă să se bucure de intimitate de-abia la sfârşitul săptămânii. În intervalul luni-vineri, actriţa are un adevărat maraton de dus la capăt.

Gossip

Britney Spears: Foştii iubiţi o dau de gol

Într-o nouă biografie a cântăreţei, foştii ei iubiţi dau pe faţă pleiada de prefăcătorii cu care aceasta le-a luat ochii fanilor. Care să fie motivul acuzaţiilor?

Christopher Heard n-a întâlnit-o niciodată pe Britney, dar are o relaţie strânsă cu bărbaţii din viaţa ei, care s-au lansat în acuzaţii fără milă şi perdea la adresa Prinţesei Pop. În cartea lui Heard, „Little Girl Lost”, lansată la finele lui aprilie, aflăm detalii picante despre începuturile în showbiz ale lui Brit.