Royals

Afecţiunea de care ar suferi de ani de zile Prinţul Charles. Camilla s-ar fi plâns Reginei

Afecţiunea de care ar suferi de ani de zile Prinţul Charles. Camilla s-ar fi plâns Reginei

Prinţul Charles, chiar dacă este fiul reginei Marii Britanii, nu este ocolit de probleme. A fost depistat cu coronavirus şi totodată ar mai suferi şi de o altă boală!

Se pare că Prinţul Charles ar suferi de o boală care îl face incompatibil cu sarcinile specifice unui monarh. În vârstă de 71 de ani, Charles are pierderi de memorie şi scăpări de orientare în spaţiu. Din bănuielile soţiei lui Camilla (72 de ani) aer fi vorba de Alzheimer, susţine revista germană „Neue Post”.  Mai mult decât atât, această afecţiune l-ar face incompatibil cu statutul de Rege. Vestea nu e deloc bună pentru casa regală britanică, iar regina ar fi mai mult decât  îngrijorată pentru că Charles era următorul în linia succesorală. Există posibilitatea ca acesta să nu poată conducă Anglia. 

Revista „People” susţine că ar fi în posesia unui raport medical secret care confirmă faptul că Charles suferă de Alzheimer. Este posibil ca Prinţul William să urce pe tron după Regină: „Regina va sări peste o generaţie în linia succesiunii la tron”.

„Neue Post” mai adaugă că „maladia Alzheimer ar fi în fază terminală” şi că prinţul face eforturi  pentru a disimula simptomele atunci când se află în public. În plus, se pare că soţia Prinţului, Camilla, ar fi ajuns să i se plângă Reginei că soţul ei uită multe aspecte, chiar şi drumul prin propriul palat. 

Prinţul Charles, infectat cu Coronavirus. În ce stare sunt el şi soţia lui, Camilla?

Prinţul Charles, viitorul rege al Angliei, a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, după ce a fost infectat, cel mai probabil, de către Prinţul Albert de Monaco, în timpul unei întâlniri pe care acesta a avut-o cu suveranul micului principat, la forumul WaterAid din Londra, pe 10 martie.

Cei doi au fost aşezaţi atunci la masă unul în faţa celuilalt, iar prima victimă a virusului a fost Prinţul Albert, care a fost testat pozitiv la o distanţă de nouă zile de la această întâlnire. Ei bine, oficialii de la Buckingham au anunţat că şi prinţul de 71 de ani are Coronavirus, îmbolnăvindu-se, probabil, ca urmare a acelei întâlniri.

Modifică Setările