Agenda

Află care au fost cele mai ascultate piese de la radio din ultimii 6 ani

Află care au fost cele mai ascultate piese de la radio din ultimii 6 ani

Delia, Smiley, Elena Gheorghe, 3 Sud Est şi Voltaj sunt printre cei mai ascultaţi artişti ai momentului. Iată care sunt piesele de top.

De şase ani, Cat Music ocupă primul loc în topul celor mai ascultate piese ale anului la radio. Potrivit Media Forest, din anul 2012 până astăzi, cele mai difuzate single-uri au fost ale artiştilor Cat Music.

În 2017, „Weekend“ a fost cea mai difuzată piesă a anului. Colaborarea dintre The Motans şi Delia a fost ascultată la radio de aproape şase milioane de persoane şi a avut peste 5.600 de play-uri.

Cu un an înainte, primul loc a fost ocupat tot de un single de-al Deliei, „Gura ta“ (feat. Deepcentral), care a avut peste 6.500 de play-uri.

2015 a fost anul lui Smiley. Artistul s-a aflat pe primul loc în top cu piesa „Oarecare“, care a fost ascultată la radio de aproape cinci milioane de persoane şi a avut peste 5.000 de play-uri.

În 2014, băieţii de la 3 Sud Est au avut cea mai ascultată piesa la radio: „Emoţii“. Single-ul a avut aproape 6.500 de play-uri.

În 2013, cea mai difuzată piesă a anului a fost „Ecou“, super colaborarea dintre Elena Gheorghe şi Glance. Piesa a fost ascultată la radio de aproape cinci milioane de persoane şi a avut peste 6.500 de play-uri.

Piesa anului 2012 a fost „Dă vina pe Voltaj“, care a avut aproape 7.000 de play-uri.

Din portofoliul label-ului Cat Music fac parte nume ca Delia, Smiley, Ruby, What's UP, Lidia Buble, JO, Feli, 3 Sud Est, Damian Drăghici, Andreea Bănică, Voltaj, Elena Gheorghe şi Noaptea Târziu.

Modifică Setările