News

Află care este dieta Elenei Udrea

Află care este dieta Elenei Udrea

După despărţirea de Dorin Cocoş, politiciana a trecut prin multiple transformări, cele mai vizibile fiind la nivelul taliei sale, care s-a subţiat văzând cu ochii. Iată care este secretul noii sale siluete.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruţă", Elena Udrea a vorbit despre schimbările apărute în viaţa ei după despărţirea de fostul soţ Dorin Cocoş. Udrea a precizat că cea mai importantă schimbare a reprezentat-o scăparea de kilogramelor în plus, cu ajutorul unei diete personalizate şi mult sport.

„Nu am slăbit din cauza divorţului, ci pentru că au intervenit multe schimbări în viaţa mea. Am adoptat un stil de viaţă sănătos, bazat pe fructe, legume, dar şi carne. Totodată, am început să fac şi mult sport. Am schimbat prefix, look, casă, loc de muncă. Acum stau cu chirie, dar mă simt mai bine. Stau într-un apartament cu 3 camere“, a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Aceasta a precizat că a reuşit să slăbească 12 kg în două luni, cu ajutorul unei diete personalizate şi foarte mult sport.

„Ca să slăbesc, am combinat două diete şi nu am mâncat după ora 18:00. Ziua în care aveam voie să mănânc carne, mâncam carne recomandată pentru grupa mea de sânge. În ziua de fructe, am mâncat doar fructe: pere, smochine şi prune. La această dietă strictă am adăugat foarte mult sport“, a mărturisit Udrea.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Înainte şi după: Răzvan Ciobanu a slăbit 30 kg, dar tot nu-i mulţumit

News

FOTO Înainte şi după: Răzvan Ciobanu a slăbit 30 kg, dar tot nu-i mulţumit

Deşi se mândreşte cu noua lui siluetă şi a fost conştiincios până acum, ţinând dietă şi făcând mult sport, designerul român spune că mai are până să-şi atingă ţelul. Aşa că insistă să lucreze la sală pentru a mai pierde câteva kilograme.

News

Ce mănâncă Lili Sandu de arată aşa de bine?

Întotdeauna a arătat bine, dar parcă acum e în cea mai bună formă. Să-i fi priit aerul american? Să fi venit de-acolo cu o diteă nouă? Prezentatoarea emisiunii “Dansează printre stele” îşi dezvăluie secretul.

Cum arată micul dejun al Andreei Raicu

News

Cum arată micul dejun al Andreei Raicu

Are o siluetă de invidiat şi toată lumea o întreabă cum reuşeşte să-şi menţină greutatea. Ei bine, fostul manechin nu sare niciodată peste prima masă a zilei şi are grijă să-şi asigure un aport de vitamine atât de necesare sănătăţii.