News

Află care este dieta Elenei Udrea

Află care este dieta Elenei Udrea

După despărţirea de Dorin Cocoş, politiciana a trecut prin multiple transformări, cele mai vizibile fiind la nivelul taliei sale, care s-a subţiat văzând cu ochii. Iată care este secretul noii sale siluete.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruţă", Elena Udrea a vorbit despre schimbările apărute în viaţa ei după despărţirea de fostul soţ Dorin Cocoş. Udrea a precizat că cea mai importantă schimbare a reprezentat-o scăparea de kilogramelor în plus, cu ajutorul unei diete personalizate şi mult sport.

„Nu am slăbit din cauza divorţului, ci pentru că au intervenit multe schimbări în viaţa mea. Am adoptat un stil de viaţă sănătos, bazat pe fructe, legume, dar şi carne. Totodată, am început să fac şi mult sport. Am schimbat prefix, look, casă, loc de muncă. Acum stau cu chirie, dar mă simt mai bine. Stau într-un apartament cu 3 camere“, a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Aceasta a precizat că a reuşit să slăbească 12 kg în două luni, cu ajutorul unei diete personalizate şi foarte mult sport.

„Ca să slăbesc, am combinat două diete şi nu am mâncat după ora 18:00. Ziua în care aveam voie să mănânc carne, mâncam carne recomandată pentru grupa mea de sânge. În ziua de fructe, am mâncat doar fructe: pere, smochine şi prune. La această dietă strictă am adăugat foarte mult sport“, a mărturisit Udrea.

Foto: Facebook

Modifică Setările