News

Află care este talentul ascuns al Oliviei Wilde!

de admin

Olivia Wilde este o actriţă extraordinară şi un adevărat star de la Hollywood, însă în timpul liber este o femeie obişnuită care se preocupă de treburi gospodăreşti, asemenea altor femei care nu s-au bucurat niciodată de gustul celebrităţii.

În vârstă de 30 de ani, Olivia a recunoscut, într-un interviu acordat publicaţiei People, că nu are tabieturi de vedetă, ci în timpul liber se comportă ca o mamă şi o soţie obişnuită: găteşte, se joacă Scrabble, şi preţuieşte un răsărit de soare.

Haideţi să vedem, aşadar, ce răspunsuri amuzante a dat actriţa la întrebările din partea revistei People.

Î: Ultima masă preparată...

R: ... a fost un risotto, preparat în urmă cu 10 minute. Îmi place să gătesc, şi am cea mai îngăduitoare audienţă. Logodnicul meu, Jason Sudeikis, nu are miros, s-a născut fără acest simţ, aşa că toate preparatele mele i se par minunate. Asta îmi dă încredere!

Î: Ultimul răsărit privit

R: Ei bine, având un bebeluş... nu s-a întâmplat acum foarte mult timp. Dacă îmi amintesc bine, s-a întâmplat chiar acum o săptămână când m-am trezit să-l verific pe Otis (în vârstă de zece luni).

Î: Ultimul joc jucat

R: Jason mi-a luat anul trecut de Crăciun un joc Scrabble uriaş. Are piese supradimensionate, ceea ce este fantastic, având în vedere că acum că sunt o persoană în vârstă şi că începe să mă lase vederea.

Î: Ultimul lucru pe care l-ai rătăcit

R: Orice, oricând, dintotdeauna. Nu pot să înţeleg cum există oameni care au ambele mănuşi într-un singur loc sau cheile puse în acelaşi loc cu portofelul. Pur şi simplu, nu înţeleg.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Rihanna, goală şi plină de sânge!

News

FOTO Rihanna, goală şi plină de sânge!

Deşi suntem familiari cu modul Rihannei de a atrage atenţia, trebuie să recunoaştem că ultima sa găselniţă ne-a cam speriat! Artista a regizat un videoclip de-a dreptul impresionant pentru cel mai nou single al său, intitulat ”B**** Better Have My Money”.

News

Ce a declarat Kim Kardashian despre zvonul potrivit căruia ar fi însărcinată cu gemeni!

Vestea celei de-a doua sarcinii a starletei a stârnit adevărate controverse. S-a zvonit ba că s-a apelat la o mamă surogat, ba că este însărcinată cu gemeni. Ei bine, Kim a simţit nevoia să lămurească toate aceste zvonuri

News

Ellie White, la un pas să nască prematur!

Ellie White se află în ultima lună de sarcină, urmand să aducă pe lume, peste doar două săptămâni, o fetiţă, cel de-al doilea copil pe care îl are alături de logodnicul şi managerul ei, Doru Tinca.

News

Adevărul despre performanţele sexuale ale bărbaţilor de la Hollywood!

Să vorbim despre sex! Cu toţii ştim cât de sexy sunt bărbaţii de la Hollywood, însă ce-ar fi să aflăm câteva secrete mai ascunse despre aceştia, cum ar fi, cum se descurcă în pat? Fostele sau actualele iubite ale masculilor

FOTO Stil vestimentar dezastruos! Vezi cum se îmbracă fiicele lui Demi Moore!

News

FOTO Stil vestimentar dezastruos! Vezi cum se îmbracă fiicele lui Demi Moore!

Dacă ar fi fost anonime, probabil vestimentaţia lor nu ar fi atras atenţia asupra lor. Însă când părinţii lor sunt atât de cunoscuţi, nu se pot aştepta să treacă neobservate. Este vorba, bineînţeles, de fiicele lui Demi Moore şi a lui Bruce Willis