News

Află care este talentul ascuns al Oliviei Wilde!

de admin

Olivia Wilde este o actriţă extraordinară şi un adevărat star de la Hollywood, însă în timpul liber este o femeie obişnuită care se preocupă de treburi gospodăreşti, asemenea altor femei care nu s-au bucurat niciodată de gustul celebrităţii.

În vârstă de 30 de ani, Olivia a recunoscut, într-un interviu acordat publicaţiei People, că nu are tabieturi de vedetă, ci în timpul liber se comportă ca o mamă şi o soţie obişnuită: găteşte, se joacă Scrabble, şi preţuieşte un răsărit de soare.

Haideţi să vedem, aşadar, ce răspunsuri amuzante a dat actriţa la întrebările din partea revistei People.

Î: Ultima masă preparată...

R: ... a fost un risotto, preparat în urmă cu 10 minute. Îmi place să gătesc, şi am cea mai îngăduitoare audienţă. Logodnicul meu, Jason Sudeikis, nu are miros, s-a născut fără acest simţ, aşa că toate preparatele mele i se par minunate. Asta îmi dă încredere!

Î: Ultimul răsărit privit

R: Ei bine, având un bebeluş... nu s-a întâmplat acum foarte mult timp. Dacă îmi amintesc bine, s-a întâmplat chiar acum o săptămână când m-am trezit să-l verific pe Otis (în vârstă de zece luni).

Î: Ultimul joc jucat

R: Jason mi-a luat anul trecut de Crăciun un joc Scrabble uriaş. Are piese supradimensionate, ceea ce este fantastic, având în vedere că acum că sunt o persoană în vârstă şi că începe să mă lase vederea.

Î: Ultimul lucru pe care l-ai rătăcit

R: Orice, oricând, dintotdeauna. Nu pot să înţeleg cum există oameni care au ambele mănuşi într-un singur loc sau cheile puse în acelaşi loc cu portofelul. Pur şi simplu, nu înţeleg.

Modifică Setările