News

Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

de admin

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

Din păcate, bunica ei a dezvăluit că starea lui Bobbi Kristina nu a suferit nicio schimbare. După spusele bunicii, viaţa tinerei în vârstă de 22 de ani se află în mâinile Domnului. ”Starea este aceeaşi, nu a progresat deloc”, a declarat mama lui Whitney Houston, bunica lui Bobbi Kristina.

”Ea nu a plecat de tot dintre noi... depinde doar de Dumnezeu, eu sunt pregătită pentru orice... Nu-mi rămâne nimic de făcut. Asta este slujba Lui. Este teritoriu Lui şi înţeleg acest lucru.”, a mai adăugat bunica îndurerată.

Singura fiica a cântăreţei Whitney Houston a fost găsită inconştientă în cada din reşedinţa sa din Georgia, la sfârşitul lunii ianuarie. De atunci, tânăra se află în comă indusă, iar surse din anturajul familiei au afirmat că activitatea creierului tinerei a a fost afectată iremediabil.

Vineri, tatăl lui Bobbi Kristina şi mătuşa din partea mamei au fost desemnaţi în mod legal cei responsabili de toată averea lăsată de Whitney Houston. De asemenea, cei doi sunt singurii care au drept de decizie vizavi de Bobbi Kristina.

Comentarii

Articole asemănătoare

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

News

Anchetat pentru crimă. Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina, vinovat de starea acesteia?

În timp ce Nick Gordon se relaxează în jacuzzi, familia lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitny Houston, îşi ia la revedere de la tânăra de 22 ani, aceasta fiind transferă după o lungă suferinţă într-un centru de îngrijiri paliative

News

Bobbi Kristina, lăsată să moară în pace

Starea lui Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se deteriorează pe zi ce trece, aşa că familia a decis că e timpul să-şi ia la revedere de la tânăra de 22 de ani.

Gossip

Noi informaţii în cazul fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

De la începutul anului, Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, se luptă să rămână în viaţă, după ce a fost găsită inconştientă în reşedinţa sa. Timp de patru luni familia şi apropiaţii tinerei s-au rugat ca Bobbi Krstina, în vârstă de 22 de ani, să-şi revină.

News

Ce a decis Bobby Brown în privinţa fiicei sale, Bobbi Kristina?

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston şi a lui Bobby Brown, se află de patru luni într-o comă profundă, fiind ţinută în viaţă cu ajutorul unor aparate specializate. Şi-n timp ce unii se roagă pentru ca starea de sănătate a tinerei

Gossip

Nick Gordon vinovat de tentativa lui Bobby Kristina de a se îneca?

Bobbi Kristina a suferit răni uşoare la nivelul feţei înainte ca aceasta să fie găsită înecată în cada ei, potrivit un raport şocant. Această descoperire tragică i-a făcut pe poliţişti să intre în alertă şi să-şi concentreze atenţia pe iubitul lui Bobbi, Nick Gordon.

News

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Houston, deconectată de la aparate!

Durere fără margini pentru Bobby Brown. Fiica sa şi a regretatei Whitney Houston a fost deconectată în seara aceasta de la aparatele care o menţineau în viaţă. Medicii care se ocupau de cazul tinerei în vârstă de 21 de ani au decis

News

Bobbi Kristina, ţinută în viaţă de aparate!

Pentru toţi apropiaţii defunctei Whitney Houston, vestea legată de incidentului nefericit al fiicei celebrei cântăreţe a căzut ca un trăsnet. Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconştientă în weekend, plutind cu faţa în jos, în baia din reşedinţa sa.

News

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, în comă indusă!

Fiica celebrei cântăreţe Whitney Houston pare să-i calce pe urmele mamei sale. La mai bine de doi ani de la moartea mamei sale, Bobbi Kristina Brown întâmpină aceleaşi probleme legate de substanţele interzise.