News

Află care mai este starea de sănătatea a fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina!

de admin

Toată lumea fost întristată de vestea evenimentului nefericit din viaţa fiicei lui Whitney Houston. De atunci, membri familiei, dar şi fanii regretatei cântăreţe, s-au rugat în continuu pentru ca starea lui Bobbi Kristina să se amelioreze.

Din păcate, bunica ei a dezvăluit că starea lui Bobbi Kristina nu a suferit nicio schimbare. După spusele bunicii, viaţa tinerei în vârstă de 22 de ani se află în mâinile Domnului. ”Starea este aceeaşi, nu a progresat deloc”, a declarat mama lui Whitney Houston, bunica lui Bobbi Kristina.

”Ea nu a plecat de tot dintre noi... depinde doar de Dumnezeu, eu sunt pregătită pentru orice... Nu-mi rămâne nimic de făcut. Asta este slujba Lui. Este teritoriu Lui şi înţeleg acest lucru.”, a mai adăugat bunica îndurerată.

Singura fiica a cântăreţei Whitney Houston a fost găsită inconştientă în cada din reşedinţa sa din Georgia, la sfârşitul lunii ianuarie. De atunci, tânăra se află în comă indusă, iar surse din anturajul familiei au afirmat că activitatea creierului tinerei a a fost afectată iremediabil.

Vineri, tatăl lui Bobbi Kristina şi mătuşa din partea mamei au fost desemnaţi în mod legal cei responsabili de toată averea lăsată de Whitney Houston. De asemenea, cei doi sunt singurii care au drept de decizie vizavi de Bobbi Kristina.

Modifică Setările