News

Află câte ţinute a pregătit Carmen Negoiţă pentru London Fashion Week!

de admin

Carmen Negoiţă a plecat în această dimineată către Londra, urmând să participe în zilele următoare la 10 show-uri de modă din cadrul London Fashion Week.

Fashion bloggerul român s-a echipat corespunzător pentru întâlnirea cu reprezentanţii renumitelor reviste de modă internaţionale Vogue, Elle, Harpers Bazaar şi Marie Claire, alegând 15 ţinute complet accesorizate, o mare parte create de designer români.

Astfel se face că cele două valize cu care călătoreşte spre Marea Britanie au ajuns să cântărească peste 50 de kilograme.

În Londra, Carmen Negoiţă a fost invitată la zece prezentări de modă şi va fi prezentă, de asemenea, şi la întâlnirile cu ceilalţi bloggeri internaţionali, în locurile unde, de fel, aceştia sunt fotografiaţi de reprezentanţii revistelor şi site-urilor internaţionale de modă.

Astfel s-a întâmplat şi în anii trecuţi când, în urma participării la două ediţii London Fashion Week, Carmen Negoiţă a fost remarcată, fotografiată şi intervievată apărând în publicaţii precum Vogue, Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.

Modifică Setările