News

Află ce declaraţie şocantă a făcut Mike Tyson!

de admin

Legenda boxului de 48 de ani a făcut o mărturisire dureroasă de curând, în cadrul unui interviu radio, miercuri, privind copilăria sa. Lucru care poate, cumva, să fie şi rădăcina caracterului său violent din tinereţe. Tyson a povestit că atunci când avea doar 7 ani, a fost abuzat sexual de un străin, în timpul cât a locuit în Brooklyn.

"M-a furat de pe stradă. Eram doar un copilaş, el era un bătrân pentru mine. "M-a batjocorit, a abuzat de mine sexual şi lucruri de genul ăsta. Nu l-am mai văzut niciodată", spune boxerul. Din fericire, el a reuşit să scape din mâinile agresorului şi afirmă că acesta a fost un incident unic. Tyson, care e tată a 8 copii, a mai mărturisit că nu a povestit nimănui, nici poliţiei, despre abuzul său sexual. "Am mers înainte cu viaţa mea".

Reporterii radio l-au întrebat dacă asta l-a schimbat pe campion, însă acesta a fost nesigur. "Nu ştiu dacă m-a schimbat sau nu. Nu îmi amintesc mereu, poate uneori. Nu mi-e ruşine şi nici nu sunt jenat de asta", a fost replica lui Mike.

"Cel mai rău om de pe planetă", cum era porecla sa în timpul campionatelor de box, a fost campion la categoria grea, la nivel mondial, în anii 80, ca în 1992 să fie trimis la închisoare timp de 3 ani, pentru că a violat-o pe o adolescentă câştigătoare a titlului de frumuseţe, Desiree Washington. Tyler s-a retras în 2003 din sportul sângeros, mai ales că în 1997, fusese descalificat după ce l-a muşcat de urechi pe Evander Hoyfield, rivalul său într-un meci, fapt pentru care a fost discalificat.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările