Gossip

Află ce-i interzice Victoria lui David Beckham să facă!

de admin

Află ce-i interzice Victoria lui David Beckham să facă!

David Beckham pare un tip care ştie ce face, însă tot soţia sa are ultimul cuvânt în casă. Victoria Beckham nu este de acord cu obiceiurile nesănătoase ale fostului fotbalist aşa că a pus piciorul în prag şi l-a obligat pe acesta să execute.

Bine, poate lucrurile nu stau chiar aşa de drastic precum sună, însă cert este că Victoria a avut ceva de spus la adresa celor câtorva kilograme acumulate de când David s-a lăsat de fotbal.

Deşi fotografiile recente surprinse cu David nu au trădat niciun kilogram în plus, Victoria susţine că acestea există. Şi dacă Vicky spune, cine suntem noi s-o contrazicem?

Ce-i drept, chiar şi o sursă apropiată a cuplului a declarat că fostul fotbalist nu prea mai e interesat de cele şase pătrăţele de pe abdomen de când s-a lăsat de fotbal, ceea ce nu-i pică deloc bine Victoriei. ”În mod normal, David este foarte disciplinat în ceea ce priveşte alimentaţia şi sportul în viaţa de zi cu zi, însă aceste lucruri au încetat să conteze atunci când s-a lăsat de fotbal.”

Potrivit aceleiaşi surse, Becks obişnuieşte din când în când să dea iama la chipsuri şi să se bucure de câte o plăcintă sau o bucată de tort, aşa că Victoria l-a pus la dietă.

Sursă foto: Hepta

Modifică Setările