News

Află ce numere îi guvernează viaţa şarmantului actor britanic, Jude Law!

de admin

Jude Law şi-a început cariera actoricească în 1987, în cadrul Teatrului National Youth Music, iar primul lui rol într-o producţie televizată l-a dobândit doi ani mai târziu, în anul 1989. De atunci şi până acum, actorul a dobândit numeroase premii din domeniul cinematografiei şi a devenit unul dintre cei mai îndrăgiţi actori.

Haideţi, astfel, să vedem şi noi câteva informaţii despre numerele care i-au guvernat viaţa actorului britanic!

30 mil. $

Starul de 41 de ani, care a primit numele după cartea „Jude the Obscure“ şi celebra piesă a celor del a Beatles, a strâns această sumă în decursul anilor, timp în care a jucat în 45 de filme.

5 zile

Atât i-a trebuit: mai puţin de o săptămână, pentru a filma rolul pe care l-a avut în aventurosul film al lui Wes Anderson, „Grand Budapest Hotel“, care a avut premiera în martie.

7 ani

...alături de actriţa Sienna Miller, din 2004 până în 2011. A fost cea mai lungă relaţie amoroasă a lui Jude, ajungând la logodnă, dar nu şi la altar.

250.000 $ daune

„Sherlock Holmes“ nu a scos din buzunar, ci a primit suma aceasta, obligatoriu prin lege, după ce a câştigat procesul conform căruia tabloidul „The News of the Word“ ar fi intrat abuziv în memoria telefonului actorului.

1 coastă ruptă

Accidentul minor s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru filmul din 1999, „The Talented Mr. Ripley“. Starul s-a dezechilibrat şi a căzut din barca cu vâsle în care se afla cu Matt Damon şi cu care interpreta o scenă de luptă. Dar rolul i-a adus atunci o nominalizare la Oscar!

Debut TV în 1989

Mic şi ambiţios, Jude îşi primea, la 17 ani, primul lui rol în televiziune: Sam, grăjdarul primarului în serialul britanic „The Tailor of Gloucester“.

14 kilograme

Ca să ia în greutate pentru rolul lui Dom Hemingway în filmul omonim, apărut anul în primăvară, Jude a mâncat două cutii de îngheţată pe zi!

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce star a devenit tată pentru prima oară, la 62 de ani?

News

Ce star a devenit tată pentru prima oară, la 62 de ani?

Starul care-a făcut furori cu rolul din seria “Jurassic Park”, în anii ’90, dar şi recent, cu apariţia sa în filmul “The Grand Budapest Hotel”, se bucură enorm în prezent de venirea pe lume a primului său copil, un băiat pe numele său Charlie Ocean, născut chiar de Ziua Independenţei Americii!

Află detalii picante din viaţa actriţei Amy Adams!

News

Află detalii picante din viaţa actriţei Amy Adams!

Trecutul starului din American Hustle este marcat şi de un job mai controversat. „A fost o modalitate foarte uşoară de-a face bani“, spune roşcata care câştiga 7 dolari pe oră ca hostess la restaurantul Hooters, recunoscut pentru chelneriţele sale sexy şi sumar îmbrăcate.

Cea mai faimoasă actriţă franceză a suferit o gafă vestimentară de proporţii la Cannes!

News

Cea mai faimoasă actriţă franceză a suferit o gafă vestimentară de proporţii la Cannes!

Prezenţa ei la Cannes se datorează rolului de jurat al Festivalului, alături de Jake Gyllenhaal, Guillermo del Toro sau Sienna Miller. Dar pentru că era imposibil să nu se întâmplă ceva penibil pe covorul roşu, iată că o majoră gafă vestimentară a ţintit-o pe franţuzoaica

News

Vedete îndrăgostite de România

Se ştie prea bine faptul că ţara noastră a devenit secretul multor personalităţi sau oameni bogaţi străini, care preferă să ajungă aici pentru o oază de linişte, frumuseţe, preţuri mici şi distracţie. De ce să ne mirăm, aşadar, că există atâtea vedete îndrăgostite de România?

News

Curiozităţi despre Keanu Reeves. Viaţa actorului în cifre

Află care sunt numerele magice după care se ţese viaţa complicată a magnetizantului actor, readus de curând la viaţa hollywoodiană.

Cele mai frumoase rochii ale vedetelor la gala Producers Guild Awards!

Fashion

Cele mai frumoase rochii ale vedetelor la gala Producers Guild Awards!

Un nou weekend, un nou eveniment de mare anvergură care stârneşte şi mai multe emoţii privind cine va lua Oscarul anul acesta, atât ca cel mai bun film, cât şi ca cei mai buni actori. Gala Producers Guild of America de ieri seară a oferit mari momente de bucurie.Dar şi de admiraţie, date fiind ţinutele vedetelor

FOTO Case de dive: cum arată casele lui Jennifer Lopez şi-a lui Jennifer Lawrence!

News

FOTO Case de dive: cum arată casele lui Jennifer Lopez şi-a lui Jennifer Lawrence!

Avem două dive, una a muzicii, una a filmului. Prima are dublul vârstei celeilalte şi poate de aceea şi-a permis să cheltuiască nu mai puţin de 22 milioane $ pentru un apartament ultramodern şi complex, care permite seri de neuitat în curtea cu vedere spre parcul Madison Square. A doua vedetă a preferat o casă ce-aduce aminte de Hamptons, într-un colţ de rai, pentru mai mult de 7 mil. $. Care pare o alegere mai luxoasă?

FOTO Ce frumuseţe celebră va fi următoarea Bond girl?

News

FOTO Ce frumuseţe celebră va fi următoarea Bond girl?

Deşi se zvonea că următoarea femeie fatală a serie de filme Bond va fi Rihanna, iată că în rândul femeilor care au avut acest rol faimos este o superbă actriţă de origine franceză. Ea completează lista, după Eva Green, Olga Kurylenko şi Berenice Marlohe, după un succes ameţitor

News

Quiz: Ghiceşte al cui este posteriorul

Când vine vorba de vedete la plajă, este clar că vom da ochii cu cele mai frumoase trupuri. Şi, mai ales, formele apetisante lucrate intens pentru bikini! Dar, cum fiecare dintre ele are propriile ei secrete de frumuseţe, putem ghici, oare, cui îi aparţin următoarele posterioare?