News

Află cu ce se ocupă în prezent fostul câştigător Marsterchef, Petru Buiuca!

de admin

Află cu ce se ocupă în prezent fostul câştigător Marsterchef, Petru Buiuca!

Mai e puţin şi începe sezonul nunţilor, aşa că cei care au decis să se căsătorească anul acesta au din ce în ce mai multe emoţii. Şi, dacă în alegerea florilor, a rochiei sau a verighetelor aceştia se sfătuiesc de cele mai multe ori cu rudele sau prietenii, atunci când vine vorba despre meniu, lucrurile se complică.

Cu siguranţă că mai toţi viitorii miri s-au întrebat ce restaurant să aleagă pentru cea mai importantă petrecere din viaţa lor şi, mai ales, cu ce să îşi servească invitaţii. Unde mai pui că, dupa zile sau chiar săptămâni întregi de căutari, meniul ales pare în continuare incomplet, fără să îţi poţi explica de ce.

Ca un cadou la început de primăvară, MasterChef Petru Buiuca a decis să vină în ajutorul acestora, cu o idee inedită. Primul câştigător al celui mai celebru concurs culinar din România este pregătit să îşi pună toată experienţa în sprijinul tinerilor care îşi doresc ca meniul lor de nuntă să fie cu adevărat o reuşită. Astfel, bucatarul a pus bazele unui proiect îndrăzneţ, prin care le oferă consultanţă tuturor celor care urmează să îşi unească destinele şi îşi doresc să aibă parte de un sfat specializat, atât în alegerea preparatelor cu care vor sărbători ziua cea mare, cât şi a locaţiei unde se vor bucura de acest moment.

Ideea mi-a venit după ce câteva cunoştiinţe au început să-mi ceară astfel de sfaturi şi am înţeles câtă nevoie au tinerii care se căsătoresc de aşa ceva. Majoritatea au întrebări care nu fac altceva decât să le consume timpul şi nervii, când ei ar trebui doar să se bucure de ceea ce li se întâmplă. De acum, pot răspunde eu în locul lor ce garnitura merge cel mai bine la friptura de porc şi ce peşte să aleagă. Totodată, îi pot ajuta să facă cea mai bună alegere urmărind raportul calitate - preţ, care să se încadreze în bugetul lor şi să le ofere cu adevărat o petrecere reuşită”, ne-a mărturisit Petru.

Aşa că, dacă te căsătoreşti anul acesta şi îţi doreşti ca meniul tău să fie demn de un adevărat festin marca MasterChef, Petru Buiuca te poate consilia pas cu pas, iar serviciul este la îndemâna oricui.

“Vreau foarte mult să îi scap de această grijă complet, aşa că merg cu tinerii însurăţei la restaurant, analizez locaţia, aleg şi degust meniul nunţii. Şi nu vă speriaţi, nu costă o avere. Eu sunt de părere ca oricine trebuie să aibă acces la servicii de calitate”, a declarat tânărul bucătar.

Modifică Setările