Lifestyle

Află ce teste AND şi-au făcut Dana Săvuică şi Simona Pătruleasa şi ce au descoperit!

Află ce teste AND şi-au făcut Dana Săvuică şi Simona Pătruleasa şi ce au descoperit!

Genetica de ultimă oră ne este acum accesibilă pentru a ne dezvălui, între altele, impactul trăsăturilor noastre genetice asupra greutăţii corporale individuale şi a performanţelor sportive. Genele ne arată, de asemenea, cum asimilăm şi producem energie din alimente, cum eliminăm toxinele sau suntem susceptibili de a fi expuşi anumitor riscuri ce ne influenţează sănătatea. Începând de astăzi, MyBodyGuide aduce în România ştiinţa interpretării genetice de ultimă generaţie pentru zona de lifestyle, medicală şi cea a sportului de mare performanţă. Dana Savuică Printre personalităţile care au avut curiozitatea să afle mai multe informaţii despre genetica corpului lor şi care şi-au făcut acest test revoluţionar se numără Dana Săvuică, Simona Pătruleasa, Cătălina Ponor şi Virgil Stănescu.

"La cei 46 de ani ai mei, este foarte important să îmi cunosc corpul, noile schimbări care survin şi cum pot preîntâmpina anumite probleme sau boli la care aş putea fi predispusă. Citind acest ghid şi fiecare particularitate a corpului meu expusă ştiinţific prin analizele de ADN, am înţeles că sunt unică prin graficele care îmi arată perfect balanţă dintre siguranţă şi pericol. Mi se pare o descoperire extraordinară a ştiinţei, care trebuie să devină o parte firească a vieţii noastre", a declarat Dana Săvuică.

Simona Pătruleasa
Simona Pătruleasa

Simona Patruleasa a completat şi ea: "Cu ajutorul testului de nutriţie oferit de MyBodyGuide am reuşit să mă cunosc mai bine, să îmi dau seama ce anume trebuie schimbat în alimentaţia mea. De exemplu, îmi plăcea foarte mult mierea şi o consumăm cu regularitate. Rezultatul acestei analize însă mi-a demonstrat că acest aliment nu este tocmai benefic pentru organismul meu. Mai mult, se pare că zahărul, folosit în cantităţi mici, îmi face mult mai bine decât credeam. Am fost uimită să citesc şi că trebuie să am cinci mese pe zi, iar eu luam mult mai puţine până acum. Este un test extraordinar care merită făcut o dată-n viaţă."

Modifică Setările