Beauty

Află ce tunsori şi ce culori de păr se vor purta în 2016!

Află ce tunsori şi ce culori de păr se vor purta în 2016!

Stilistul Cristi Pascu a fost invitat la Salonul Internaţional 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliştilor profesionişti, acolo unde au fost trasate principalele tendinţe în coafură pentru anul 2016.

Cristi Pascu ne informează, astfel, că anul viitor vor fi la modă, în cazul femeilor, frizurile ieşite din tipare, geometice, chiar masculine, iar cele în vogă anul acesta, precum bobul texturizat, vor ieşi din trend.

Cristi-Pascu-tendinte-coafura-2016-2
Tendinţe în coafurile anului 2016

Cristi-Pascu-tendinte-coafura-2016-4
Roşu electric este nuanţa de vopsea vedetă anul viitor

TL-Salon '15-170
Tunsorile masculine, în trend

TL-Salon '15-206
Prezentare la Salonul Internaţional 2015 de la Londra

Tunsorile tradiţionale sunt înlocuite în anul 2016 cu frizuri ieşite din tipare, nebuneşti, masculine, în care predomină formele geometrice.

“Părul scurt este must have în anul 2016, iar tunsorile scurte şi agresive, pe alocuri de inspiraţie masculină, sunt noul trend pentru doamnele şi domnişoarele care îşi doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăţi moderne, cu tentă minimalistă. Doamnele care nu vor să-şi tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, continuă Cristi Pascu.

În materie de culoare, blondul gri se menţine în tendinţe şi este completat de nuanţe îndrăzneţe de albastru metalizat, mov sau roşu electric.

“Blondul gri este omniprezent şi în 2016. De la alb platinat până la gri-petrol sau gri-mov, această culoare vine să complementeze un look avangardist care pune în valoare orice femeie. Nu lipsesc nici nuanţele mai nebune precum verde, albastru metalizat, roz, turcoaz, mov, roşu electric, simple sau în toate combinaţiile posibile”, menţionează hairstylistul Cristi Pascu.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările