News

Află detalii picante din viaţa actriţei Amy Adams!

de admin

Află detalii picante din viaţa actriţei Amy Adams!

Viaţa actriţei în cifre! Descoperă detaliile picante şi controversate ale vieţii celei mai hot roşcate nominalizate la Oscar!

2004

După o serie de filme de duzină, Amy a încercat şi altceva: a făcut voiceover pentru un rol temporar în serialul animat King of the Hill

1 Mentor

Meryl Streep, buna prietenă a lui Amy, i-a fost mentor într-ale croşetatului, nu într-ale actoriei. Aceasta a învăţat-o să croşeteze în timpul filmărilor pentru Doubt, filmul în care au jucat amândouă în 2008.

2 Statuete de Aur

Ne referim la Globurile de Aur pentru American Hustle şi Big Eyes. Pentru un Oscar, pare să mai aştepte puţin, însă actriţa a fost nominalizată, în ultimii nouă ani, la cinci premii ale Academiei.

3 Filme

Frumoasa vedetă, care se autoproclamă o fană a teatrului muzical, chiar a cântat în trei producţii: Enchanted, Miss Pettigrew Lives for a Day şi The Muppets.

7 dolari

Trecutul starului din American Hustle este marcat şi de un job mai controversat. „A fost o modalitate foarte uşoară de-a face bani“, spune roşcata care câştiga 7 dolari pe oră ca hostess la restaurantul Hooters, recunoscut pentru chelneriţele sale sexy şi sumar îmbrăcate.

58 mil. de dolari

Cu o carieră de zece ani în vizorul criticilor Academiei de Film, actriţa de 40 de ani a ajuns în fruntea topului celor mai bine plătite actriţe din lume, anul acesta, conform câştigurilor sale din aprilie 2014 până în aprilie 2015.

14 ani

Atât au stat împreună Amy şi Darren Le Gallo, artist şi actor, până să se căsătorească oficial în mai, anul acesta. Cei doi au şi o fetiţă de patru ani, Aviana.

foto: guliver/getty images/rex features, hepta, arhiva adh, www.cinemagia.ro

Modifică Setările