News

Aflat în carantină, Walter Zenga a trimis un mesaj emoţionant copiilor lui: „Nu pot nici să îi aduc, nici să mă duc la ei”

Aflat în carantină, Walter Zenga a trimis un mesaj emoţionant copiilor lui: „Nu pot nici să îi aduc, nici să mă duc la ei” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Virusul COVID-19 continuă să facă victime în lume, dar mai ales în Italia, unde se află şi tehnicianul Walter Zenga izolat, departe de soţia, Raluca şi de cei doi copii, Walter Jr. şi Samira. 

Deoarece fusese la Milano la începutul lunii martie, noul antrenor al echipei italiene Cagliari a fost obligat să intre în carantină timp de 14 zile la centrul sportiv din Assemini, alături de o parte din staff-ul lui. Un ordin oficial emis în regiunea Sardinia îi interzice sportivului orice contact social. În această perioadă dificilă şi aflat la mii de kilometri distanţă, celebrul portar a simţit nevoia să le transmită public, prin intermediul reţelelor sociale, un mesaj copiilor lui, care se află cu soţia sa, Raluca, în Dubai. Ca în multe zone din lume, Walter Jr. şi Samira studiază acasă şi comunică doar virtual cu tatăl lor. Iată ce mesaj plin de optimism a scris acesta pe Instagram, aflat în carantină într-o ţară în care totul pare apocaliptic:

“#totulvafibine îmi lipsiţi atât de mult... copiii nu au limite... creează momente speciale... Walter Jr. mă aşteapta să jucăm fotbal, Samira îşi împarte inima cu mine... totul va fi mai bine ca înainte... ei sunt departe, şi eu, ca mulţi dintre voi, nu pot nici să îi aduc, nici să mă duc la ei, dar va sosi şi ziua aceea. Vă cer să #statiacasa #eustauacasa pentru că maine va fi mai bine dacă toţi facem ceea ce trebuie”.

Sursa foto: Sorin Stana pentru OK! Magazine, Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările