Alina Eremia și Dorian Popa, gazdele celui mai mare eveniment de premiere a cântăreților români, Media Music Awards

Citeste tot despre:

,

Anul acesta, unul dintre cele mai mari evenimente de premiere a artiștilor din industria muzicală va avea loc la București. După 5 ani de ediții organizate la Sibiu, a venit și rândul capitalei să devină punctul zero al industriei muzicale autohtone.

Cei mai de succes artiști din România se vor reuni pe 3 octombrie în cadrul unei gale cu totul inedite, pentru a-și primii premiile, în centrul comercial ParkLake. Gala Media Music Awards este singura gală cu premii muzicale din România bazate pe monitorizările reale radio – tv ale industriei broadcast. Pe Green Carpet vom putea vedea nume celebre care au dominat topurile muzicale din ultimul an.

De data aceasta, gala va fi prezentată de doi artiști cunoscuți care au făcut un cuplu pe micile ecrane, în serialul „Pariu cu viața”, dar care au fost și colegi de scenă în trupa La La Band. Alina Eremia și Dorian Popa vor fi gazdele evenimentului și vor urca pe scenă pentru a prezenta recitalurile celor mai în vogă arti;ti din industri muzicii, dar și pe cei care vor înmâna trofeele Media Music Awards.

Lora, Connect-R, Sore și Irina Rimes se numără printre artiștii  care vor cânta pe scenă, lor urmând să li se alăture alte nume celebre din industria muzicii precum  Fly Project, Ioana Ignat, Liviu Teodorescu și mulți alții.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA