Andra se inspiră din show-urile lui Beyonce pentru concertele de la Sala Palatului

Citeste tot despre:

, ,

 Pe 24, 25 și 26 februarie vom avea ocazia de a o urmări pe scena Sălii Palatului pe una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Andra este cea care va concerta și care a reușit performanța de a fi primul artist roman cu trei concerte de debut la Sala Palatului sold out.

andra-beyonce
Andra va pune în scenă un concert de zile mari, la care va folosi o aparatură de ultimă oră, pe care o folosește și Beyonce

Andra va pune în scenă, săptămâna aceasta, trei reprezentații ale noului său spectacol-concert “Iubirea schimbă tot”. Cei 15.000 de fani ai artistei, care au achiziționat bilete, vor asista la un show live de o amploare fără precedent la Sala Palatului.

Și asta pentru că artista și echipa ei au dorit să apeleze la cea mai nouă și dezvoltată aparatură de sunet și de lumini, tehnologie la care apelează și marii artiști de peste hotare. Spre exemplu, mixerul de sunet folosit, DiGiCo SD7, este cel folosit inclusiv de Beyonce pentru ca spectacolele sale să beneficieze de cel mai bun sunet, iar vocea ei să sune perfect.

Echipa de sunet a Andrei va folosi două astfel de mixere de ultimă generație pentru ca vocea artistei și toate instrumentele live ale band-ului său și ale orchestrei  să sune impecabil și să ajungă la urechile spectatorilor într-un balans perfect oriunde s-ar afla aceștie în sală.

Interesant este că nu orice artist poate apela la această tehnologie. Cei de peste hotare care o exportă au acceptat colaborarea cu solista din România după ce au analizat în detaliu cariera și potențialul artistic al acesteia. În plus, ecranele LED imense reprezintă cea mai nouă tehnologie în domeniu, lansată la începutul acestui an. Va fi pentru prima dată când această inovație tehnologică este inclusă într-o producție live a unui artist român.

afis-concert-andra

15.000 de fani vor sosi la mult-așteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul țării, dar și de peste hotare. S-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania și Italia. Se anunță trei seri de spectacole live de neuitat. Concertele live vor dura fiecare două ore și jumătate, vor beneficia de cea mai amplă producție a unui artist român într-o astfel de locație și vor oferi publicului surprize memorabile și o experiență auditivă și vizuală impresionantă.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA