Aurelia este prima concurentă eliminată definitiv din Supraviețuitorul

În Supraviețuitorul, concurenții au descoperit, în ediția de ieri seară, că nimic nu e sigur în această competiție. Încă o probă pierdută, o eliminare fulger și lipsa focului destabilizează și mai mult tribul Hangin, iar Tubig este pe o pantă ascendentă: au câștigat toate probele de până acum, au foc și prind rechini, însă dinamica dintre concurenți nu este atât de bună.

Hangin (4)
Tribul Hangin
Tubig (2)
Tribul Tubig

După Consiliul tribal, Lucian primește o a doua șansă, pe Insula exilului!

Imediat după Consiliul tribal, unde colegii de trib l-au eliminat pe Lucian, Dragoș Bucurenci i-a dat vestea cea mare: primește o a doua șansă să demonstreze că poate fi unicul supraviețuitor, fiind trimis pe Insula exilului.

În timp ce toți foștii colegi din Hangin erau fericiți că Lucian nu mai este în tribul lor, Lucian era în barcă, în drum spre noua lui casă, Insula exilului: „Îi sparg! Pe bune, îi sparg!”. Aurelia și Liviu s-au bucurat când l-au văzut: „Două mâini în plus, un creier în plus, două picioare, chef de muncă și vrei să ajungi în finală!”, i-a spus Aurelia pentru a-l convinge că sunt fericiți de venirea lui. Lucian spune despre ea că are emoții pe care nu le poate stăpâni și că nu știe dacă joacă teatru sau nu. Cei trei încep să facă strategii referitoare la proviziile de mâncare și stabilesc că vor împărți tot la 3, însă dacă mai vine cineva pe Insula exilului, nu vor mai împărți nimic din ce au acum.

„Mi-e foame, mi-e foame rău!”

Concurenții încep să simtă din ce în ce mai puternic lipsa hranei și a micilor plăceri de care nu mai dispun în Filipine. În Tubig, Alexandrei îi e foame și vrea cafea și țigări, Andrei este amețit de la foame, Andreea își dorește zahăr și îi tremură mâinile, iar Dianei îi este poftă de biscuiți. De la pesimism, concurenții din tribul Tubig trec rapid la entuziasm, când băieții prind un pui de rechin în plasa de pescuit, primită la proba de recompensă, și se organizează imediat cu gătitul! Tot cei din Tubig reușesc să prindă încă un pui de rechin a doua zi, chiar mai mare decât primul, iar orice gânduri despre lipsa hranei dispar din trib.

În Hangin, situația este din ce în ce mai tragică. Concurenții mănâncă numai câteva banane, papaya și nuci de cocos, pe care le găsesc pe insulă, sau midii și melci cruzi, pentru că încă nu au reușit să facă focul. „Asta este, jocul continuă!”, spune Raisa, încercând să rămână motivată.

Andrei vs  Robert (2)
Andrei vs Robert

Hangin pierde și a doua probă de recompensă

Înainte de proba de recompensă, Robert este ales noul lider de trib din Hangin: „N-are sens să nu îl punem pe el lider, oricum e pregătit pentru așa ceva”, spune Ina despre Robert, iar Maria completează: „De asemenea, este un bărbat frumos”.

Cele două triburi ajung în fața lui Dragoș Bucurenci și sunt fericiți când văd recompensa pe care o pot câștiga: provizii de orez, ulei, banane, nuci de cocos și două conserve. Concurenții au avut parte și de o surpriză, când au aflat că tribul care pierde recompensa va primi o sticlă, în care este un mesaj pe care îl vor citi când ajung înapoi pe insulă. Regulile jocului de recompensă sunt următoarele: câte doi membri din fiecare trib se vor întrece în apă, de la steagul lor până la un stâlp pe care este agățat un colac de salvare și se vor lupta pentru a aduce colacul înapoi la steagul de start, în timp ce echipa adversă încearcă să îi oprească. Primul supraviețuitor care ajunge la stâlp cu colacul câștigă un punct, iar proba de recompensă este câștigată atunci când un trib ajunge primul la 5 puncte.

Tubig, cu un membru în plus, a decis ca Alin să nu participe la probă. Andrei și Diana (Tubig) și Robert și Raisa (Hangin) au început, iar Andrei a reușit să aducă primul punct pentru Tubig. Alexandra și Mircea S. (Tubig) și Mircea A. și Ina (Hangin) s-au înfruntat în runda doi, câștigată tot de Tubig. Și cea de-a treia rundă le-a adus un punct celor din Tubig, Andreea și Iulian având o strategie foarte bună: Iulian i-a aruncat colacul Andreei, care a marcat punctul împotriva celor de la Hangin – Maria și Alex. Robert și Otniela (Hangin) s-au luptat cu Adina și Andrei (Tubig), punctul ajungând tot la Tubig. În runda cinci, Hangin a reușit să obțină primul punct, prin Maria. Însă runda a șasea a decis că Tubig este, din nou, tribul câștigător, care pleacă spre insulă cu toate proviziile.

Iulian (2)
Iulian

Hangin mai primește o lovitură – trebuie să elimine un concurent

Mesajul din sticlă i-a adus tribului pierzător, Hangin, o surpriză neplăcută: i-a obligat să găsească o persoană vinovată pentru faptul că au pierdut proba de recompensă și să o elimine. Șocul a fost foarte mare pentru concurenții din Hangin și au fost nevoiți să ia decizia într-o oră.

Au început imediat discuțiile și strategiile, astfel încât decizia pe care o iau să fie una bună pentru trib. Se conturează două alianțe: Ina, Mircea A., Alex, Robert și, în cealaltă parte, Raisa, Otniela și Maria. 4 concurenți contra 3. Alianța mai numeroasă plănuiește să voteze cu Otniela, iar cealaltă cu Alex. În momentul votului, deși totul părea să fie foarte clar, Robert a înclinat balanța în cealaltă direcție și Alex a fost eliminat, cu 4 voturi. “Alianța era formată deja, împotriva Otnielei. Practic, eu am încălcat o promisiune la votul ăsta”, a spus Robert imediat după vot, iar Maria a completat: “Așa ceva se numește trădare!”. Alex a primit și el a doua șansă și a ajuns alături de Aurelia, Lucian și Liviu pe Insula exilului.

aurelia
Aurelia

Primul duel de pe Insula exilului – Aurelia iese definitiv din Supraviețuitorul!

Dragoș Bucurenci i-a anunțat pe Aurelia, Liviu, Aurelia și Alex că urmează duelul, în urma căruia unul dintre cei patru va pleca definitiv acasă. Alianța dintre Lia, Liviu și Lucian pare să fie puternică, iar Liviu este încrezător că el va rămâne încă în joc.

“Unul dintre voi va pleca azi acasă, strângeți-vă lucrurile și fiți pregătiți pentru orice!”, a fost mesajul primit de cei 4 concurenți de pe Insula exilului. Au ajuns în arena duelului, în fața lui Dragoș, unde a început bătălia pentru o șansă la titlul de unicul supraviețuitor și la premiul în valoare de 100.000 de euro.

La probă, cei patru au avut de tăiat o frânghie groasă cu maceta, să elibereze un sac și să rezolve un puzzle. Chiar dacă e expert în tehnici de supraviețuire și nu a reușit să facă focul pe insulă, Alex a terminat primul puzzle-ul în formă de foc. Au urmat Lucian și apoi Liviu.

Aurelia nu a reușit să ducă proba la bun sfârșit, așa că a trebuit să își arunce bandana în foc și să părăsească definitiv competiția. “Nu m-am mai putut concentra, îmi era foarte cald, nu vedeam piesele. Sunt foarte, foarte supărată că mă duc acasă.”, a declarat Lia imediat după ce a părăsit Supraviețuitorul.

Astăzi, de la 20:30, triburile se luptă pentru imunitate! Situația nu este roz pentru Hangin, tribul care nu a câștigat nicio probă până acum și a fost nevoit să elimine și un concurent după proba de recompensă. Va reuși Hangin să se mobilizeze și să îi învingă pe cei de la Tubig? Sau vor ajunge tot ei, în seara aceasta, la Consiliul tribal?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA