Când va fi premiera sezonului șapte a serialului Game of Thrones?

Gata cu așteptarea! HBO a anunțat care va fi data lansării noului sezon al mult îndrăgitului serial science fiction. Este vorba despre 16 iulie 2017.

Creatorii și productorii serialului ”Game of thrones” au anunțat prin Facebook Live data lansării celui de-al șaptelea sezon al serialului. Însă, fanii n-au aflat imediat răspunsul mult așteptat. Ei au fost nevoiți să posteze cuvântul ”foc” prin comentarii, pentru a topi un bloc de gheață virtual.

Evenimentul a început în jurul orei 21:00, ora României, iar după 15 minute, postarea strânsese deja 15.000 de share-uri. Cu alte cuvinte, joculețul producătorilor ”Game of Thrones” a creat o adevărată isterie în mediul online.

Arya Stark

Vorbind despre noul sezon, actrița Maisie Williams, cea care o joacă pe ”Arya Stark”, a scris pe Twitter: ”În locul vostru aș începe să mă pregătesc pentru acest nou sezon. De fapt, lăsați, nimic n-o să vă pregătească pentru ce o să urmeze”.

Sansa Stark

Și Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, a postat un mesaj pentru fanii interesați: ”Sansa este cu siguranță mult mai puternică și o să fie interesant de văzut cum o să se descurce în acest nou sezon”.

Jon Snow

Kit Harington aka Jon Snow: „Or să fie mai puține episoade anul acesta, dar au cheltuit mai mulți bani pentru acestea. Așa că totul se petrece la alt nivel”. Cât despre rolul său, Kit a declarat că o să fie mai ambițios și cu un rol mult mai puternic.

De abia așteptăm, așadar!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA