Cele mai vândute cărți scrise de vedete din România

După modelul celebrităților de la Hollywood, vedetele noastre autohtone au dat frâu imaginației și au transpus totul pe hârtie, în speranța de a transforma scrierile lor în adevărate capodopere literare. Culmea este că unora chiar le-a ieșit, cărțile lor ajungând peste noapte cele mai vândute cărți din librării. Desigur că notorietatea autorului a avut de-a face, dar ce mai contează atâta vreme cât toată lumea se grăbea să achiziționeze respectiva carte? Haideți să aflăm, așadar, care au fost cele mai vândute cărți scrise de vedetele din România!

Cele mai vândute cărți scrise de vedete din România – din prezent

cele_mai_vandute_carti_de_vedete_din_romania1
Tudor Chirila scrie dulce-amar despre dragoste, filme și teatru

Exerciții de echilibru”, carte scrisă de către juratul Vocea României, Tudor Chirilă, se află în topul celor mai bine vândute cărți de lanțul de magazine Diverta. Cartea reprezintă textele autorului scris pe blogul personal, de-a lungul timpului, despre dragoste, pasiunea sa pentru filme, teatru și cărți.

cele_mai_vandute_carti_de_vedete_din_romania2
O noua carte semnată de Mihaela Radulescu, autoarea bestsellerurilor ”Despre lucrurile simple”, ”Niște răspunsuri” și ”Întreabă-mă orice”

Și cartea Mihaelei Rădulescu, ”Cum iubesc bărbații”, se regăsește în categoria ”bestseller”, în respectivul lanț de magazine. Despre cartea aceasta, Mihaela declară: „Cum iubesc bărbații nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem să fim iubite și avem atâtea de dăruit. Din lista de banuieli personale despre cum iubesc bărbații, aș extrage câteva, în joaca de-a analiza: – barbații ne iubesc după cum au fost iubiți de mamele lor; – bărbatii ne iubesc dupa cum au fost chinuiți sau nu la prima iubire, – bărbații ne iubesc pentru cât de mult avem grija de ei;- bărbații iubesc… altfel, chiar alb-negru, deși noi tot sperăm să vedem curcubeul, din exces de romantism; – bărbații vor sex și ciorbă, noi, flori și amor… Dacă nu sunteți modelul old school, ați descoperit deja cât de diferit v-au iubit bărbații care s-au îndrăgostit de voi. Rămâne deci să completați lista de mai sus cu ceea ce ați simțit adânc în voi, în iubirile de-o vară sau în cele cu ani grei de relație.”

cele_mai_vandute_carti_de_vedete_din_romania
Cartea Andreei Esca se bucură de un succes însemnat pe piață, fiind o lectură frumoasă și apreciată de tot mai multe persoane.

Și cartea Andreei Esca, ”Ce-am făcut când am tăcut” se află în topul celor mai vândute cărți scrise de vedete. Cristian Tudor Popescu declara la un moment dat despre cartea Andreei: „Andreea Esca este știrea României. Sunt generații care au crescut cu ea în minte, pe ecranul ProTV. Însă o jurnalistă de știri profesionistă nu le vorbește oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricât ar fi de atașantă, trebuie să rămână și impersonală, să nu lase să se vadă prea mult dincolo de chip și voce. În cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia să ne spună cuvintele ei. Să ne transmită știri despre ea și despre oameni, altfel decât la televizor. Andreea pășește dincoace de ecran, printre noi.”

Cele mai vândute cărți scrise de vedete din România – din anii trecuți

Cătălin Botezatu a reușit într-un singur an să vândă peste 3000 de exemplare din primul său volum biografic ”Trei Vieți. Pedeapsa”.

Și principesa Margareta a României a reușit să vândă peste 2000 de exemplare din volumul său gastronomic ”Cartea regală de bucate”.

Iar Dan Puric, cu ale sale trei volume ”Fii demn”, ”Cine suntem” și ”Despre omul frumos”, a reușit să vândă aproape 7000 de exemplare în doar un an.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA