Cornel Ilie va lansa o carte

Cornel Ilie, liderul trupei VUNK scrie în acest moment o poveste inițiatică despre un băiețel pe nume UNU care “vrea să scoată la lumină sufletul fiecăruia dintre noi” și care va deschide o ușă spre Un Nou Univers pentru fanii trupei VUNK.

Citeste tot despre:

, ,

“UNU este suma celor care cred că mereu o poți lua de la început cu tine însuți, că te poți adapta la o versiune proprie mai bună, mai împăcată sufletește. Este un personaj oglindă, care te pune față în față cu tine și te ajută să îți vezi mai ușor potențialul. UNU nu are același chip niciodată, nici măcar nu are vârsta. UNU este un univers nou, accesibil în orice clipă, în orice centimetru din lumea asta, un univers paralel care abia așteaptă să fie descoperit sau reinventat. UNU vrea să scoată la lumina sufletul fiecăruia dintre noi. Întrebarea lui Unu este una scurtă, dar cu răspunsuri lungi – Cât de departe mergi pentru a ajunge la tine?”, explică liderul trupei VUNK.

Cornel Ilie mărturisește ca ideea de a scrie l-a tentat de mai mult timp, că aceasta nu este prima sa povestire așternută pe hârtie și spera ca la un moment dat scrierile sale se vor strânge într-o carte: “Mi-am dat seama că textele, versurile unor melodii sunt foarte limitate ca desfășurare, ca durată de exprimare. Fără să-mi propun, am ajuns să scriu niște poveștiri de ficțiune, mai întâi în engleză și apoi în română, că să mă antrenez, să văd dacă-mi pot dezvolta imaginația și ideile și sub forma prozei. Ca și în muzică, prefer drumurile lungi făcute cu pași mici. Nu vreau să scriu pentru a mă afirma, ci pentru a mă exprima, așa că în mod sigur voi scrie mereu”, spune artistul.

Liderul trupei VUNK recunoaște că nu are nevoie de niciun ritual special atunci când se așează la masa de scris: “Nu sunt scriitor, dar sunt un povestitor și atunci singurul ritual de care am nevoie este să-mi permit să visez mereu cu ochii deschiși la fel de mult”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA