Ce a avut de spus Anda Adam după ce a fost eliminată de la Exatlon?

Citeste tot despre:

, ,

După cum știm, Anda Adam a fost unul dintre numele propuse de echipa Faimoșilor pentru eliminarea din concursul de pe Kanal D, alături de kickboxerul Andrei Stoica și luptătorul de skanderbeg Ion Oncescu.

Anda Adam, în competiția Exatlon
Echipa Faimoșilor

Ieri seară, cei trei și colegii lor au aflat, în studioul amenajat în Republica Dominicană, cine este concurentul din echipa Famosilor care părăsește competiția, în urma voturilor telespectatorilor. Așa cum ne așteptam, Anda Adam, accidentată deja și mergând în cârje, a fost cea eliminată din concurs.

Artista a mărturisit că și-a dorit eliminarea, pentru că starea ei fizică nu i-ar mai fi permis să continue competiția. În plus, la revenirea în țară, vedeta va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

“Atunci când m-am accidentat, am știut că nu voi mai putea participa, dar am sperat că totuși nu este ceva grav și îmi pot reveni dacă am parte de repaus. Am mai fost operată la piciorul stâng și mama mea, care cu siguranță ne privește acum, înainte să plec la Exatlon, mi-a spus să am grijă cu piciorul la care sunt operată. În momentul în care m-am accidentat, nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele. Atunci am știut că gata, asta a fost pentru mine Exatlon! Știu că toți cei care mă iubesc și ne privesc acum au înțeles că pentru mine este foarte greu, că m-am accidentat destul de grav și că nu m-ar fi ajutat dacă m-ar fi votat să rămân în competiție. Trebuie să plec de urgență în țară pentru a mă opera la picior. Va mulțumesc că nu m-ați votat și că ei pot rămâne în continuare să facă ceea ce eu nu aș mai fi putut!”, a spus Anda Adam, cu ochii în lacrimi.

Anda Adam a adus, în competiția Exatlon, puncte importante echipei Faimoșilor, iar coechipierii ei se pare că au pierdut un om de bază, pentru întrecerile viitoare cu Războinicii.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA