Ce mai fac senzualele rivale din videoclipul „Always” al formaţiei Bon Jovi

 

Cine asculta muzica anilor ‘ 90, îşi aminteşte cu siguranţă de videoclipul lansat de Bon Jovi în 1994, ce spunea povestea unor colegi de apartament care sfârşesc prin a se înşela unii pe alţii.

Mai exact, iubitul Carlei Gugino, superba actriţă cu origini italiene, ajunge să aibă o aventură cu colega de apartament interpretată de Keri Russell. Dar ce fac astăzi cele două, care, la momentul respectiv au devenit sex simboluri peste noapte?

Momentul în care descoperă că iubitul o înșeală.

Carla Gugino, născută în 1971, a îmbrăţişat actoria şi a jucat în filme precum Sin City, American GangsterNoapte la Muzeu  sau Californication. Și chiar dacă mare parte din averea ei ce însumează 14 milioane $ se datorează actoriei, aceasta a fost și model, dar a și pus voce în numeroase filme și reclame.

De altfel, un alt film care i-a adus confirmarea ca fiind una dintre cele mai senzuale actrițe de la Hollywood a fost chiar serialul Californication, în care joacă rolul avocatei lui Hank Moody (David Duchovny). Cei doi au, în cele din urmă,o aventură.

Carla se numără în topul celor mai sexy 15 femei care au apărut în serialul de succes Californication, dar în viața de zi cu zi are o relație din 2005 cu regizorul și producătorul Sebastian Gutierez. Cei doi refuză să meargă la altar, Carla declarând în 2009 că nu intenționează să se căsătorească niciodată: „Nu e important pentru noi, e mai sexy să fim iubiți. Nu ne ține nimic decât dorința de a fi împreună.”

Carla și Sebastian se lasă rar fotografiați împreună.

Chiar și astăzi, la vârsta de 46 de ani, ea arată extrem de sexy. Iată o evoluție a look-ului ei.

Rivala Carlei în videoclip, actrița Keri Russell, născută în 1976, a cunoscut succesul odată cu rolul Felicity Porter din serialul Felicity.

În videoclip, Keri joacă rolul prietenei care îl cucerește pe iubitul Carlei.

După serialul Felicity, aceasta a obținut roluri de succes în Misiune Imposibilă, în prezent înregistrând un neașteptat succes cu un alt serial, The Americans. De altfel, pe platourile de filmare ale acestui serial l-a cunoscut și pe actualul partener,Matthew Rhys, cu care are și un băiețel, Sam.

Keri & Matthew

În 2013, când au început filmările pentru The Americans,Keri era căsătorită cu Shane Deary, cu care avea deja doi copii: Willa și River. Și deși gurile rele spun că divorțul a fost provocat de infiriparea idilei dintre ea și Matthew, apropiații susțin că cei trei sunt, chiar și în prezent, „one big happy family”, dovadă fiind cea mai recentă apariție a lui Keri la Comme des Garcons Costume Institute Gala, pe 1 mai 2017, la brațul fostului soț.

Keri & Shane de pe 1 mai 2017.

Iată o evoluție a actriței de pe vremea când apărea pe copertele revistelor pentru adolescenți și până în prezent.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA