Cine este concurentul tău preferat de la Exatlon România?

Citeste tot despre:

, ,

Este clar, aventura Exatlon de pe Kanal D a prins la telespectatorii români, care au devenit deja fanii reality show-ului cu probe sportive, în care se înfruntă echipa Faimoșilor cu cea a Războinicilor. Emisiunea este lider incontestabil de audienți și este foarte probabil să rămână așa, chiar dacă show-ul filmat în Republica Dominicană va mai dura câteva luni bune (în total, vor fi 5-6 luni de competiție).

Giani Kiriță

Evident că, dintre cei 20 de oameni intrați în concurs, s-au evidențiat câteva caractere puternice, sportivi foarte buni, dar și ceva personaje mai controversate, și aici ne referim în special la fostul fotbalist Giani Kiriță, concurent în echipa Faimoșilor. Comentariile la adresa fostului dinamovist, publicate pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, nu-s deloc cele mai măgulitoare, ca de exemplu acesta: „Formatul emisiunii este de 5 stele, însă din nefericire oamenii de acolo îl degradează rău de tot. E de neimaginat să spermiteți și să promovați un așa comportament de mahala și total lipsit de fairplay al marilor sportivi din echipa faimoșilor. Cum puteți permite asemenea jigniri și urări de bine la adresa celorlalți? Cum e aia cu frumusețea jocului? Jigniri și comportament ostentativ către adversari?”.

Vladimir Draghia
Anca Surdu

Cu toate acestea, echipa formată din persoane cunoscute din România are numeroși fani, majoritatea având cuvinte de laudă pentru Vladimir Draghia (31), fost înotător și actor, sau Anca Surdu (25), practicantă de gimnastică aerobică.

Într-un sondaj postat pe site-ul okmagazine.ro, în care vi se cere să vă spuneți părerea legat de cine ar trebui să câștige show-ul, dintre liderii Vladimir Draghia și Ștefan Floroaica, primul conduce cu 53%.

Ștefan Floroaica
Ionuț Rusu

În vârstă de 25 de ani, practicantul de skandenberg Ștefan Floroaica este unul dintre cei mai apreciați atleți din echipa Războinicilor, acesta reușind să câștige și unele dintre duelurile cu cel mai rapid om de pe circuit, tot Vladimir Draghia.

Ionuț Rusu este un alt nume cu șanse mari la câștigarea premiului cel mare, din echipa albastră. Originar din Galați și luptător de MMA, Ionuț este unul dintre cei mai rapizi oameni înscriși în concursul de la Kanal D.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA